Zonnatura roasties
Food

Zonnatura Roasties

Sinds een weekje ben ik bezig met een uitdaging. Ik ben namelijk bloginsider van Uitpaulineskeuken, en samen met Zonnatura test ik de nieuwe Roasties uit. Ik kreeg een pakketje thuis gestuurd met producten en kreeg opdrachten die ik moest uitvoeren. Nu ik bijna alle opdrachten heb uitgevoerd, ga ik de recepten met jullie delen! Alle recepten die ik heb gemaakt, heb ik natuurlijk met de producten van Roasties gemaakt. Benieuwd, lees dan zeker even verder.

Zonnatura

Zonnatura heeft een aantal producten nieuw in het assortiment. Namelijk de 2 heerlijke smaken; Appel kaneel en Cashew vanille. Deze knapperige muesli met 100% volkoren granen, 0% onnodige toevoegingen en 30% minder suiker dan andere muesli en granola’s. De roasties bevatten veel smaak doordat ze oven geroosterd zijn, en gecombineerd zijn met stukjes noot of fruit. Te gebruiken als ontbijt, lunch, tussendoortje of dessert.

Een verwenontbijtje met Zonnatura Roasties

Zonnatura Roasties
Ik maakte met de cashew & vanille muesli een heerlijk ontbijtje. Vanille yoghurt, aardbeien en de heerlijke muesli gecombineerd is perfect voor een stevig ontbijt.

Hoe maak je dit?
Schenk een laagje yoghurt op de bodem, en leg daar boven op de muesli. Dan een aantal plakjes aardbeien en herhaal dit nogmaals. Let wel op, dit ontbijtje is voor grote eters. Mocht je net zoals ik ‘s ochtends niet zoveel kunnen eten, neem dan de helft.
Zonnatura Roasties

Een lunch met Zonnatura Roasties

Zonnatura roasties
Als lunch gerecht maakte ik pancakes, waarbij ik als topping de geroosterde muesli appel & kaneel serveerde.

Hoe maak je dit?
Voor de pancakes gebruikte ik 3 eieren, 125 gr bloem, 1 tl bakpoeder, een snufje zout, en 2 dl melk. Dit goed door elkaar mengen, en vervolgens bakken in een warme pan. Vervolgens serveer je dit met een handje muesli, en eventueel stroop of poedersuiker. Ook lekker is een goede schep honing. De muesli zorgt voor een lekkere bite bij de pancakes.
Zonnatura roasties

De uitdaging om met bepaalde ingrediënten een lekker recept te maken, vond ik erg leuk om te doen. Misschien dat ik dat ook eens laat terug komen in de Food Friday artikelen. Omdat het vandaag vrijdag is, is dit mijn Food Friday artikel van deze week. Volgende week ben ik terug met nieuwe recepten, want ik heb nog een hele hoop ideetjes liggen om uit te werken.

Vraag: Wat zou jij doen met de muesli? En zijn er nog recepten die je graag terug wilt zien op mijn blog?