Zomer bucketlist 2018!

Zomer 2018 ga ik net even iets anders aanpakken als normaal. Ik heb een zomer bucketlist gemaakt met allemaal dingen die ik deze zomer wil gaan doen. Het is een best lijstje geworden, mocht je nieuwsgierig zijn lees dan zeker even mee!

Mijn zomervakantie begint bijna dus tijd om te gaan kijken wat ik allemaal wil gaan doen. Ik heb 2 weken vakantie (niet heel erg lang) maar die vakantie zit wel helemaal vol met allemaal geplande dingen waaronder natuurlijk de 11 dagen Zwarte Woud. Maar wat ben ik nog meer allemaal van plan?

Zomer bucketlist 2018

Ik kom dagen te kort voor alles wat ik wil gaan doen en zien. Maar dromen mag altijd en wie weet kan ik toch een heleboel afvinken aan het einde van de vakantie. Ik heb mezelf iets meer tijd dan die 2 weken gegeven dus tot 2 september. Iets meer tijd om het lijstje af te werken!

1. Bezoek minimaal 1 kasteel
2. Ga minimaal 1x op pad met de metaaldetector
3. Ga shoppen in stuttgart of bezoek een bezienswaardigheid daar in de stad
4. Ga zwemmen
5. Ga wandelen in het bos
6. Neem een paar dagen vrij van de blog
7. Check geen mail tijdens de vakantie naar het zwarte woud
8. Kijk een film
9. Ga niet teveel shoppen bij de DM drogist
10. Koop minimaal 2 streekproducten
11. Plan een uitje met vriendinnen
12. Ga een dagje fotograferen of urbexen
13. Dagje pretpark of dierentuin
14. Blogteam begeleiden!

Het lijkt misschien niet veel maar ik zou heel erg blij zijn als ik al deze 14 punten aan het eind van de vakantie kan afstrepen! Vanaf nu heb ik tot 2 september de tijd om deze lijst te gaan proberen weg te werken. Wens je mij succes?

Wil jij deze zomer ook iets speciaals doen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Zomer bucketlist 2018!

    1. Haha dankje! Zal het nodig hebben want ga vandaag naar de DM drogist en tijdens mijn vakantie zit de DM heeeeeel dicht bij de camping, haha.

  1. Vooral genieten van het verlof in Sicilië! Heerlijk met familie. Natuurlijk ook uitstapjes naar de Edna en waterpretpark, strand… Liefs E.

Comments are closed.