Zoete pizza Appel en Brownie – Proefmonster

zoete pizza

In dit artikel van Proefmonster ga ik 2 smaken zoete pizza proeven. Deze kwam ik tegen bij de Jumbo in het vriesvak, en dat maakte me erg nieuwsgierig. Het kan of heel lekker zijn, of gewoon helemaal niet. Ik testte de 2 smaken zoete pizza voor jullie, en vertel graag wat ik er van vond.

Ik zag 2 smaken zoete pizza liggen in het vriesvak van de Jumbo. Ik heb ze nog niet eerder bij andere supermarkten gezien, dus denk dat ze enkel bij Jumbo te koop zijn. De ene smaak is Apple crumble, en de andere smaak is Chocolate brownie.

Zoete pizza ; mijn ervaring

Volgens de verpakking moet je de pizza op 200 graden zo’n 15 tot 17 minuten bakken. Dit is met een voorverwarmde oven, anders duurt het namelijk nog iets langer. De zoete pizza is klaar als hij goudbruin is, en heel erg heet.
zoete pizza
Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze er bevroren al heel erg lekker uit vind zien. De stukjes witte chocolade, en de brownie stukjes zien er echt heel lekker uit. Maar ook de mini stukjes appel doet het water uit mijn mond lopen. De pizza’s gingen zo’n 20 minuten bij mij in de oven voordat ze ‘goed’ waren. Ik liet ze iets afkoelen, want het was wel heel erg warm.
De brownie variant vond ik heel erg lekker. De combinatie van de bittere pure chocolade, en het zoete van de witte chocolade hangen goed samen.
De appel variant vond ik ook lekker, maar had het gevoel alsof het nog iets miste. Het was zeker lekker, maar deed me niet specifiek aan appel kruimel denken. Eerder aan een appeltaart, of appelflap. De appel variant is daarin tegen ook een heel stuk minder zoet, en voor de mensen die niet echt van hele zoete dingen houden, is de appel kruimel zeker een aanrader. De pizza’s kosten 2,59 per stuk en zijn te koop bij de Jumbo.
zoete pizza

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Zoete pizza Appel en Brownie – Proefmonster

Comments are closed.