Lifestyle

Zoektermen op LiefsCarolien.nl

zoektermen
Het is heerlijk om af en toe eens te snuffelen in de lijst met zoektermen die mensen gebruiken om op je site te komen. Vorig jaar deelde ik ook een artikel met zoektermen en het leek me leuk om dat dit keer weer te delen. Benieuwd wat mensen voor zoektermen gebruiken en vervolgens op mijn blog komen?
Lees dan verder.

Soms is het gewoon heel erg grappig om in deze lijst te kijken. Het is zo apart met welke zoektermen ze op je blog terecht komen.

Zoektermen op Liefscarolien.nl van 1-1-2016 t/m 10-3-2016:
– Klaas is de mol
Dit is voor mij helemaal geen gekke zoekterm. Ik heb natuurlijk van Januari tot Maart de molblog geschreven. Ook had ik een artikel geschreven waarin ik vertelde dat Klaas de mol is.

– Hoe maak je je eigen chips
Vorig jaar schreef ik een DIY over hoe je zelf chips kan maken. En liet ik zien hoe makkelijk dat is. Je kan kiezen tussen de frituur of oven.

– Gevulde eieren kleurstof
Ook hierover maakte ik een artikel. De grootste lol had ik tijdens het maken en proberen van deze DIY. Hele leuke DIY als je visite verwacht, ze zullen zich versteld staan van de eieren.

– Blogplanning maken
Ook hiervan maakte ik een artikel. Ik maakte mijn eigen blogplanning en liet jullie zien hoe ik dat deed.

– Verspreekt susan zich echt
Dit is waarschijnlijk een zoekterm die slaat op de molblog die online kwamen in de eerste maanden van dit jaar.

– Ellie de mol raar
Ook deze slaat op de molblog. Wel leuk hoe dit dan omschreven staat. Eigenlijk zou ik het niet raar vinden als Ellie de mol was geweest.

– Wat doe je tijdens me-time
Natuurlijk is het hebben en maken van me-time heel belangrijk voor jezelf. Leuk dat mijn tips gebruikt worden.

– Creabealounge
Ik zette creabealounge in het zonnetje een tijdje terug en vind het daarom extra leuk als mensen met deze zoekterm op mijn blog komen.

Maar er zijn nog wat meer grappige zoektermen:
– Liefscarolien demi
– Aquarium in slaapkamer zetten
– Iets leuks voor carolien 25 jaar ribw

Vooral de laatste zoekterm stond ik wel even van te kijken. Het enige wat er gemeen is met mijn blog is mijn eigen naam.

Ik vraag me wel eens af of er nog meer bloggers zijn die af en toe een kijkje nemen in deze lijst. En wat voor termen ze dan tegen komen. Vind je het leuk om te delen? Laat het dan weten in de reacties. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie zoektermen.

5 thoughts on “Zoektermen op LiefsCarolien.nl”

  1. Wat leuk dat mensen mij ook opzoeken ^^ Maar die anderen zijn ook leuk! Nog niet eens zo raar als wat ik zelf las bij mijn zoektermen, haha ^^

    1. Bij mijn vorige artikel over de zoektermen (vorig jaar) stonden er echt hele rare tussen. Nu valt het gelukkig een klein beetje mee, al heb ik lang niet alles genoemd hier.

Comments are closed.