Anders

Zoektermen Lifebyme

Een tijdje geleden las ik op een andere blog een artikeltje over de zoektermen van je website/blog. De raarste dingen kwamen voorbij, dus werd ik heel nieuwsgierig wat er tussen mijn lijstje zou staan! En ik heb af en toe toch best gelachen om wat mensen zoeken en dan terecht komen op mijn blog! Vandaag zet ik de meest rare zoektermen op een rijtje.
DSC_0319
Ik heb een hele waslijst met zoektermen staan in de geschiedenis, maar ik pak de raarste eruit en deel deze met jullie! Ik neem de zoektermen over zoals ze in de lijst staan, dat betekend inclusief spelfouten!  Nou daar komen ze hoor!

1. Water
2. Oorstekers Zirkonia
3. Houtlijm verdunnen met water voor nagels
4. Uiltje waar naam op geschreven kan worden
5. Hartje koken speldjes
6. S uitzet shoplog blog
7. Kukelpapa kwak
8. Wat kan er gedaan worden tegen scheerpuistjes
9. Ice Age 4D movie park zwanger
10. Is balea een goed merk
11. Gezicht produkten,rival
12. Kleding organiseren kast truitjes

zondag 2

Dit zijn wel de meeste rare zoektermen op mijn blog. Laten we ze eens even doornemen.
Water? Dat kan overal over gaan! Is wel een heel breed zoekterm!

Oorstekers Zirkonia
, volgens mij heb ik hier nog nooit iets over geschreven!

Houtlijm verdunnen met water voor nagels
. Nou ten eerste lijkt me dat niet helemaal goed! En hierover schrijven heb ik niet gedaan! Ik heb wel een keer iets geschreven over houtlijm verdunnen, maar dit was voor het maken van een paasei!

Uiltje waar naam op geschreven kan worden
. Ook hier heb ik niets over geschreven, bij de plastic fles challenge kan je wel je naam eronder schrijven maar heel erg mooi op dat uiltje zal het niet staan. Geen idee hoe ze hier dus op komen?

Hartje koken speldjes.
Oke, nog zo’n rare! Hartje koken? Wat voor hartje? En hoe kom je dan weer op speldjes? Ik heb echt geen idee wat hier ook precies mee bedoelt wordt. Echt heel erg apart!

S Uitzet shoplog blog.
Ja ik heb zeker wel een keer iets geschreven over mijn uitzet! Maar wat houdt die S in? En ook was het geen shoplog maar meer een informatie blogje over wat een uitzet is etc. Af en toe komen er bij de shoplogs wel eens artikelen voorbij die ik bij mijn uitzet leg!

Kukelpapa kwak.
Ja dat gaat natuurlijk over de molblogs die ik heb geschreven! Maar kwak? Volgens mij kwam dat er niet in voor!

DSC_0005

Wat kan er gedaan worden tegen scheerpuistjes. Ik heb een hele tijd terug een keer een artikeltje geschreven over PFB vanish roll-on, dat wordt er vast mee bedoelt. Maar wat er verder aan gedaan kan worden heb ik nooit beschreven.

Ice age 4d movie park zwanger
. Oke! Ik heb inderdaad een keer naar Movie park geweest en heb daar een blogje over geschreven, maar daar heb ik niets verteld over zwanger zijn. Apart!

Is balea een goed merk
. Ja ik vind van wel 🙂 Vandaar ook een heleboel reviews van producten van Balea!

Gezicht produkten,rival.
Oke het is producten, maar oke.. Ik heb één keer een blogje geschreven over een product van Rival!

Ik ben heel erg benieuwd welke zoektermen in de komende tijd er nog bij komen. Ik vind altijd zo jammer dat er een hele grote lijst is met onbekende zoektermen. Had graag geweten wat dat dan allemaal was!

Welke rare zoektermen komen er op jou blog voor?

Veel liefs,
Carolien

16 thoughts on “Zoektermen Lifebyme”

  1. Lol, op mijn huidige blog niet veel aangezien die nog niet zo lang bestaat. Op mijn vorige blog zaten er ook gekke tussen maar ik herinner ze me niet meer 🙂

  2. Hahahaha omg grappig, hoe kan je dit zien? :’)

  3. haha wat geweldig, bijzonder hoe mensen op je site komen (en bijzonder ook waar mensen soms op zoeken…)

  4. haha, ja ik heb ook echt dubbel gelegen van het lachen! Echt te grappig gewoon waar mensen op zoeken en dan vervolgens op mijn blog terecht komen!

  5. Haha wat een rare zoektermen 😀 Bij mij zijn het meestal onbekende, spijtig, ik zou me nog kostelijk amuseren met het lezen ervan 🙂 Liefs! x

Comments are closed.