Zoektermen in 2017 op LiefsCarolien.nl

Er is dit jaar weer wat afgezocht op mijn blog. Daarom leek het mij weer leuk om een zoektermen in 2017 te schrijven. Hoe vonden mensen mijn blog, en waarop zochten ze?

Zoektermen in 2017, ze waren weer hilarisch! Ik heb vaak moeten lachen, om wat ik nu weer tegen kwam. Een aantal daarvan deel ik in dit artikel met jullie. Want hoe kwamen mensen op mijn blog terecht?

Zoektermen in 2017

1. Helemaal het einde

In grote getallen en eindeloze variaties kwamen mensen via deze zoektermen op mijn blog terecht. Ik heb dan welliswaar 3 verschillende artikelen geschreven naar de families, maar nooit alleen specifiek over het programma een artikel gemaakt. Ik denk dat er totaal zo’n 60 verschillende termen tussen stonden die met dit programma te maken hadden.

2. Wie is de mol 2017

Niet heel gek, want ik schrijf elk jaar weer een nieuwe molblog serie. Waarin ik niet alleen tips geef maar ook de opvallende dingen beschrijf. Termen als wie is de mol hints, roos slikker, roos schlikker, en ga nog maar even door kwamen ook vaak voorbij.

3. Nagellak

Ja het kan je niet ontgaan zijn op mijn blog. Ik ben echt verslaafd aan nagellak, en heb al meer dan 300 verschillende soorten. Er kwamen verschillende soorten nagellak namen voorbij in de termen lijst.

4. Wapiti darmmild

Ook deze kwam erg vaak voor, en ook in verschillende namen. Handig product voor als je last hebt van je darmen. Gelukkig hoef ik dit nooit te gebruiken met mijn crohn.

5. DM/Balea

De DM drogist en het merk Balea kwamen onwijs vaak voor in de termen lijst. Ik schrijf dan ook graag van al mijn balea producten een review zodat jij ze eventueel ook kunt kopen.

6. Lenzen van Kruidvat

Ik denk dat ik nu al een jaar of 7 de lenzen van de kruidvat gebruik. Ik wil niet anders meer. Tegenwoordig schaf ik ze aan bij prijsmepper die ze voor de helft van de prijs verkoopt. Ik ben voor 15euro per oog voor een jaar klaar. Scheelt weer bakken met geld!

En dat waren de meest opvallende zoektermen in 2017. Niet veel schokkende dingen, maar vooral vaak op 1 soort onderwerp gezocht. Grappig om te zien dat er bij 1 onderwerp wel meer dan 60 termen zijn vermeld. Hoe verzinnen mensen het. In ieder geval hoop ik dat ik volgend jaar weer zo’n leuke lijst kan maken, en wie weet met dan wel wat vagere termen.

Heb jij wel eens in je zoektermen lijst gekeken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Zoektermen in 2017 op LiefsCarolien.nl

  1. Wat leuk om te zien waarop bezoekers hebben gezocht. Het artikel Kruidvat lezen heb ik volgers mij gelezen. Ik wil je alvast een fijne jaarwisseling wensen en het aller beste in 2018 ook qua gezondheid.<3

    1. Dankjewel meid! Jij ook een hele fijne jaarwisseling, en een nog mooier jaar dan 2017, voor jullie allemaal (je zus en vader!)

  2. Leuk, dat je het op een rijtje hebt gezet. Bij mij is de zoekterm ‘anti-wallen’ super vaak gezocht haha!
    Happy new year alvast! x

Comments are closed.