Zo verras je deze Kerst de wereldverbeteraar

urtekram

Dit zijn de fijnste duurzame producten waarmee je elke wereldverbeteraar een plezier doet! De feestdagen staan weer voor de deur! Een gezellige tijd waarin we onze geliefden een mooi cadeau gunnen. Maar daarbij komt ook een hoop cadeaustress, want wát moet je dit jaar nou weer schenken? Zeker als je familie en vrienden het ineens over de sustainable boeg gooien.

Probeer eens de producten van Urtekram Nordic Beauty: de fijnste haar- en lichaamsverzorging van 99-100% natuurlijke oorsprong, die vrij zijn van microplastics en ook nog eens in een verpakking zitten van suikerrietafval. Daar wordt iedereen blij van, ook Moeder Natuur!

Duurzame shampoo-ho-ho

Voor iedereen die zuinig is op zijn prachtige lange lokken, is een fijne shampoo en conditioner-set natuurlijk het ideale cadeau! Het Urtekram assortiment bestaat uit shampoos en conditioners voor ieder haartype, in een verscheidenheid aan geuren. Wat dacht je van een ontspannende Soothing Lavender shampoo voor een prachtige glans, of de intens voedende Wild Lemongrass shampoo? Succes gegarandeerd!
urtekram

Een spa treatment in eigen badkamer


Laat dat standaard douchesetje van de drogist maar liggen, met de producten van Urtekram heb je duurzame krachtpatsers te pakken! Een heerlijk soepele huid, wie wil dat nou niet? In de donkere dagen voor (en na) kerst krijgt onze huid het maar te verduren met de droge lucht van de radiatoren en de gure winterdagen. De delicate Soft Wild Rose douchegel met aloë vera hydrateert de droge huid. Dode huidcellen worden gemakkelijk weg gescrubd met de Soothing Lavender bodyscrub en de huid wordt gevoed met een van de velen bodylotions. Toch liever een solid zeep om verpakkingsmateriaal te besparen? Met de aloë vera soap bar zit je altijd goed!

De duurzame missie van Urtekram

Sinds dag één, ruim 70 jaar geleden, staat duurzaamheid centraal bij Urtekram Nordic Beauty. In de gehele bedrijfsketen wordt constant verbeterd voor duurzamere oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de verpakkingen van suikerrietafval, dat zelfs CO2 absorbeert in plaats van uitstoot. Ook wordt er op het hoofdkantoor zo min mogelijk energie verbruikt en moeten zelfs de distributeurs en verkooppunten van het merk voldoen aan strenge duurzaamheidseisen.
utrekam soft rose

Urtekram gelooft in de kracht van de natuur en is er daarom erg zuinig op. Daarom zijn alle Urtekram producten vrij van microplastics, plantaardig en ontwikkelt volgens de COSMOS-standaard. Biologisch, dierproefvrij en volledig vegan, dus! Daarnaast is het merk geschikt voor een klein budget, je shopt de producten al vanaf €6,49.

Verkooppunten

Geïnspireerd geraakt? Spring op de fiets naar een dichtstbijzijnde Holland & Barrett of Ekoplaza. Toch liever online shoppen? Kijk dan in de webshops van Bol, Ekoplaza en Holland & Barrett.

Kijk voor meer informatie over Urtekram Nordic Beauty op de website: urtekrambeauty.com.
Of lees het blog artikel terug dat ik een schreef over deze product lijn!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Zo verras je deze Kerst de wereldverbeteraar

Comments are closed.