Zo heb je altijd gratis Wifi!

telefoonhoesje

Ik ben één van de weinige mensen die geen telefoon abonnement hebben en dat vind ik meer dan dikke prima. Prepaid werkt voor mij gewoon erg goed en ik gebruik het zo weinig dat ik eens in de 3 maanden beltegoed haal van 10 euro. Maar wat ik wel jammer vind is dat ik niet overal internet heb. Daar heb ik nu iets voor gevonden, zo heb je altijd gratis Wifi!

Of je nu helemaal geen telefoon abonnement hebt, je mb’s er voor die maand al doorheen hebt gejaagd of gewoon heel erg benieuwd bent naar deze handige tip. Het kan allemaal! Is het niet gewoon de ideale wereld om overal, waar dan ook, bereikbaar te zijn? Vanaf nu kun je gratis wifi gebruiken buiten huis.

Verslaafd aan internetten

We zitten met z’n alle massaal op social media, zijn altijd bereikbaar en zijn letterlijk verslaafd geworden aan internetten. We willen alles weten, zijn dol op het laatste nieuws en volgens tal van blogs en youtube kanalen. Maar het kost ook veel mb’s en dat vind je dan weer heel erg jammer. Daarom is het ideaal om gratis wifi te hebben buitenshuis.
Met deze simpele oplossing bespaar je heel veel mb’s/geld en ben je toch overal bereikbaar en online (voor als je dat zou willen!).

Ken jij WeFi al? Apps die laten zien waar gratis wifi punten zijn in je omgeving? Daarbij geven deze app’s ook aan over de verbinding betrouwbaar is en of er niet ergens een betere verbinding in de buurt is. Apps zijn er voor Android en Apple telefoons.

Voorbeelden zijn;
– Wifi Instabridge
– Wifi map
– WeFi
– Gratis Wi-Fi verbinding internet & connect hotspot

En er zullen er ongetwijfeld nog veel meer zijn. Het enige is dat je een app moet installeren op je telefoon (net zoals je whatsapp, instagram en facebook hebt geïnstalleerd) en daarna kun je genieten van overal gratis wifi buitenshuis. Hoe fijn!

Wist jij dat je buitenshuis gratis wifi kon krijgen?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Zo heb je altijd gratis Wifi!

  1. Handige tips…..
    Ik gebruik regelmatig gratis wifi maar dan als ik ergens buitenshuis ga….
    Maar deze app ken ik niet.

    Een fijne dag 😉

Comments are closed.