Ziaja producten

ziaja
Het merk Ziaja heb ik ontdekt tijdens mijn vakantie ik Polen vorig jaar zomer. Omdat ik het merk toen nog niet kende nam ik alleen gezichtsmaskers mee, maar vandaag laat ik 3 ‘grotere’ producten aan jullie zien. Ben ik daar net zo tevreden over dan de maskers? Mocht je benieuwd zijn naar het artikel over de maskers die ik vorig jaar kocht. Dan kun je dat in dit artikel vinden. Over de maskers was ik destijds zeer tevreden. Ze roken heerlijk, en deden hun werk goed. Maar zou ik ook over andere producten zo tevreden kunnen zijn? Ik probeerde daarom 3 nieuwe producten uit.

Ik koos voor 2 producten van de Rose butter lijn, want het masker daarvan rook echt heel erg lekker! En ook vond ik de komkommer dagcrème wel uitnodigend. Ik heb alle producten 2 weken uitgeprobeerd, want op de verpakking stond dat er al resultaat is na 14 dagen gebruiken.

Ziaja
Ziaja: rose butter dagcrème
Deze dagcrème met rozen boter is geschrikt voor de droge huid, maar ook voor de gevoelige huid en een 30+ huid. Handig! Een mooie grote doelgroep met 1 crème. Zelf heb ik nu in de winter een droge en gevoelige huid, en daarom ben ik extra benieuwd naar het resultaat. Zal deze crème mijn droge huid verteren en de gevoeligheid qua rode vlekjes weg nemen? Nouja, helemaal weg ging ik niet vanuit, maar het tegendeel is bewezen. Ik heb nauwelijks nog last van rode vlekjes, en mijn huid is ook niet meer kurk droog. Ik vind de crème echt heerlijk, hij ruikt lekker, en smeert heel fijn uit. Het trekt snel in je huid, en je hebt daarna een heel fijn en fris gevoel.

Ziaja Ziaja
Zoals je op de foto kan zien is het een dunne crème, en hij is heel licht roze. Zoals ik net al schreef trekt de crème erg snel in en voelt het helemaal niet plakkerig of vet. Ik ben erg tevreden over deze crème, en omdat je maar weinig gebruikt kun je hier ook een hele lange tijd mee doen.

Ziaja
Ziaja: Rose butter micellar water
Zelf had ik nog nooit micelliar water geprobeerd, en ik vond dit een goede kans. Net zoals de dagcrème is dit dezelfde lijn met rozen boter. Ik had verwacht dat ik ook net zoals de dagcrème een rozen geur zou ruiken, maar deze ruikt helaas nergens naar. Ondanks dat dit product nergens naar ruikt, is hij wel onwijs fijn in gebruik. Je hebt maar een klein beetje nodig op een watje om je gezicht goed schoon te krijgen. Mijn make-up haalt hij er makkelijk af, en ik hoef niet echt te ‘boenen’. Ook dit product is voor de droge huid, gevoelige huid en de 30+ huid geschrikt.

ziaja
Het ziet er uit als water, maar doet zoveel meer als ‘water’. Nadat ik mijn gezicht hiermee heb schoon gemaakt, voelt het zo fijn. Echt heel erg fris en zacht. Ook met dit product ben ik erg tevreden.

Ziaja
Ziaja: cucumber face cream
Deze dagcrème met komkommer geur is erg lekker. Het is op de geur na hetzelfde als de rozen boter dagcrème. Alleen is deze komkommer dagcrème voor de gemengde huid. Deze crème is speciaal bedoelt om de huid te hydrateren en te kalmeren. De huid voelt erg fris en schoon aan na het aanbrengen van de crème. Wat ik opvallend vind bij de producten van Ziaja is dat ze dat allemaal doen. Ik vind dat erg prettig, en het voelt alsof je net uit de schoonheidssalon komt.

Ziaja Ziaja
De komkommer crème is gewoon wit, en trekt erg snel in de huid. Hij is erg zuinig in gebruik, en je doet daarom erg lang met dit potje.

Ziaja heeft winkels in Nederland, maar  je kunt ook producten online bestellen in de webwinkel. De levering is erg snel, en je kunt ook extra informatie vinden in het Nederlands op de site. Voor meer informatie over Ziaja, klik hier.

Dan misschien nog interessant om te benoemen de prijzen van de producten:
Rozen boter dagcreme; €5,69
Rozen boter micelliar water; €4,29
Komkommer dagcreme; €3,39

Wat voor soort huid heb jij, en heb jij wel eens producten geprobeerd van Ziaja?

* De producten in dit artikel kreeg ik ter review van een bedrijf.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

12 thoughts on “Ziaja producten

    1. Dankje! Ja dat is ook echt mijn favoriet! Ik had eerder ook al een masker van deze lijn geprobeerd, en die was ook heerlijk. Hij ruikt ook gewoon heel erg lekker 🙂 Liefs

    1. Dankjewel! Ik ben er zeer tevreden over, heerlijke geur, fijne werking en een hele grote pluspunt ; het is niet vettig op de huid en trekt heel snel in!

Comments are closed.