Ziaja chocolade & rozen maskers

Het eerste artikel wat ik schrijf op mijn nieuwe domein! Wat vinden jullie tot nu toe van LiefsCarolien.nl ? Vandaag schrijf ik een review over 2 gezichtsmaskers die ik in de vakantie kocht. Iets waar ik al een tijdje erg nieuwsgierig naar was! Namelijk Ziaja maskers! Ik koos 2 verschillende maskers, namelijk een chocolade masker en een rozen masker! En vandaag vertel ik jullie daar alles over! Lees je gezellig mee?
Ziaja maskers

Zoals ik al zei in de intro kocht ik 2 Ziaja maskers tijdens mijn vakantie. Dat was je ook vast wel opgevallen aan de foto’s! Want het staat er in het Pools op. Nu kan ik geen woord verstaan, laat staan iets begrijpen van deze maskers! Daarom zocht ik de nodige informatie op, en kan ik jullie nu alles vertellen over deze maskers!

Ziaja Rozen masker
Dit masker met rozen boter is goed voor een huid vanaf 30+. Nu ben ik zelf nog lang geen 30+ maar ik wilde graag testen of het bij mij een verschil zou maken. Dit masker in crème vorm, zorgt voor het verminderen van diepe rimpels, en dat de huid weer strakker en elastischer wordt.
Net zoals andere maskers breng je dit aan op je gezicht, laat je het 10 tot 15minuten inwerken en spoel je het vervolgens met lauw water van je gezicht af.

Ziaja rozen masker

Wat ik vind van dit masker?
Ik vind het een heel fijn masker. De geur komt zeker overeen met rozen, wat ik eigenlijk best prettig vond! Het heeft een roze kleurige crème wat er ook nog eens leuk uit ziet op je gezicht! Het masker is makkelijk aan te brengen, al vind ik de creme best dun. Mijn huid is na het masker heerlijk zacht, al zie ik niet veel verschil qua lijntjes.

Ziaja chocolade masker
Naar dit masker was ik zelf het meeste benieuwd. Zou het naar chocolade ruiken? Ja dat doet het zeker! Al krijg ik daar best trek van tijdens het smeren van het masker! Dit masker lijkt beter bij mij te passen. Namelijk voor een droge en/of normale huid. En dat wordt mijn huid naarmate we naar de koudere dagen gaan! Dit masker heeft voedende en hydraterende eigenschappen, wat zorgt voor een gezonde en natuurlijk stralende huid! Net zoals het rozen masker breng je dit aan op je gezicht en laat je het 10 tot 15 minuten intrekken om het vervolgens met lauw water af te spoelen!

Ziaja chocolade masker

Wat vind ik van dit masker?
Heerlijk! Ik kan er niets anders van maken. Mijn huid werd ongelofelijk zacht, en ik had geen droge plekjes meer! En dan nog maar te zwijgen over de lekkere chocolade geur! Ik vind dit echt een masker om je even te laten verwennen! Heerlijk tijdens me-time bijvoorbeeld!

De maskers zijn online te verkrijgen, maar ook in de winkels van Ziaja die in Nederland zitten! De maskers bevatten beide 7 ml, wat prima is voor 1 volledige gezichtsmasker. De maskers zijn te koop voor €0,99.
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

10 thoughts on “Ziaja chocolade & rozen maskers

  1. Je blog ziet er echt super mooi uit, Carolien! Gefeliciteerd met je eigen domein 🙂

    1. Dankjewel! Wat een lief compliment! Ik ben nog heel erg zoekend naar hoe het allemaal werkt, bijvoorbeeld hoe wordpress volgers mijn dus kunnen volgen. Ik kreeg gister veel vragen van volgers hoe ze me nu makkelijk kunnen volgen. 1 iemand is het wel gelukt, dus eigenlijk zou iedereen het moeten kunnen. Hoe heb jij dan gedaan?

    1. Dankjewel! Ik vind de layout zelf ook een heel stuk mooier, veel rustiger en overzichtelijk!

  2. Halo Carolien, ik heb net jouw mooi review gelezen. We verkopen de Ziaja producten hier in Nederland en werken samen met de bloggers. Als je geinteresseerd bent om meer van de Ziaja cosmetica te reviewen, hoor ik het graag. Groetjes, Ewa

Comments are closed.