Youtube | Voorraad nieuwe webshop uitpakken!

pink planner

In het filmpje van deze week pak ik met jullie een onwijs gaaf pakket uit. Zoals jullie wellicht op de blog al hebben gelezen, ben ik een nieuwe webshop begonnen. En een nieuwe webshop heeft voorraad nodig. Ik ga met jullie voorraad voor de nieuwe webshop uitpakken!

Wellicht Heb je al gelezen dat ik de webshop op Liefs Carolien heb omgegooid, en ook al online is. Omdat de webshop anders heel kaal zou zijn heb ik een grote bestelling geplaatst bij de groothandel.

Voorraad uitpakken!

Aangezien deze webshop echt een cadeauwinkeltje wordt, online, wilde ik dit ook gelijk groter aanpakken. Nu heb ik al stationary, sieraden, oliën en wordt dit nog verder uitgebreid. Ik deed een proef Order met gebreide truien.

Ben jij benieuwd naar het assortiment, neem dan een kijkje in de webshop. Wie weet komen de truien bel binnenkort in de webshop. Wil jij nou vernoemd worden naar een van onze kleding items, laat dan hieronder een reactie achter!

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.