Youtube | Verrassingspakket uitpakken

fulltime ondernemer,

Aantal weken geleden kreeg ik een leuk pakket binnen met verschillende edelstenen. Het lijkt me leuk om samen met jullie te gaan uitpakken. Wat er in de doos zat dat wist ik van tevoren niets ik bestelde namelijk een verrassingspakket, ben jij benieuwd wat er in het pakket zat en of het de moeite waard was lees dan verder.
Een tijdje geleden had ik al eens een verrassingsdoos besteld bij een andere groothandel en dat was onwijs goed bevallen. Dus ik dacht laat ik nog een verrassingsdoos bestellen maar dan bij een andere groothandel. Of dit de moeite waard was dat zie je in mijn filmpje.

Verrassingsdoos uitpakken

In het filmpje wat je hieronder kunt zien heb ik meerdere pakketjes besteld. Als eerste was dit een klein tasje hierin zaten 8 producten. Als tweede een groot tasje en hierin zouden 20 producten zitten. En als laatste een vierenhalf kg doos met ruwe edelstenen. Deze pak ik ook op deze volgorde uit in het filmpje.

Wat ik van het kleine tasje vind: niet de moeite waard om te bestellen, kapotte items en weinig edelstenen.

Wat ik van het grote tasje vind: ook niet de moeite waard om te bestellen hier in zitten veel krulletjes had ik ook kapotte items. Vooral het led lampje vind ik een rare toevoeging aan een verrassingstas.

Wat ik van de 4 1/2 kilo doos vind: erg gaaf een doos met mooie items, verschillende groottes. Vooral de grote witte Okeniet cluster is echt de moeite waard. Wat ik alleen heel jammer vind van deze doos, zijn de twee zakjes met ruwe edelsteentjes die ik na deze video had uitgepakt. Deze waren erg vies en moest ik allemaal schoonmaken maar dit waren ook zeer kleine stukjes bleek later waar je eigenlijk niets mee kunt.

Wel of niet de moeite waard?


De verrassings tasjes vind ik zeker niet de moeite waard. Ik vind het veel geld voor wat je krijgt. Eigenlijk zelfs een beetje rommel. De Vier en een halve kilo doos vind ik wel de moeite waard, al is het alleen om de grote clusters. Of ik dit nog een keer zou bestellen dat weet ik niet, ik vond het niet spectaculair zoals ik dat bij een andere groothandel wel heb gehad.

Omdat ik via de groothandel heb besteld kreeg ik korting op deze producten. Bestel jij als particulier, dat kan namelijk, Dan betaal je voor het kleine verrassings tasje €6, voor het grote verrassing tasje €10 en voor de grote doos met ruwe materialen €27,50. Je krijgt bij de doos dan een waarde van €85. Ga voor jezelf na of je dit de moeite waard vindt, door het filmpje te kijken waarin ik dit uit pak.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Youtube | Verrassingspakket uitpakken

Comments are closed.