Anders

Hoe begin je een youtube kanaal?


Steeds meer mensen beginnen een YouTube kanaal! Waarom? En hoe moet je dat nou doen? Nou dat vertel ik je allemaal in deze blogpost! Dus lees vooral lekker even verder!

Natuurlijk moet je eerst een account aan maken bij YouTube. Hiervoor heb je een Google account nodig. Heb je dit nog niet dan zul je deze stap eerst moeten doen! Daarna kun je een account aanmaken bij YouTube zelf.

Als je dit hebt gedaan open je je kanaal en ga je naar kanaalbeheer. Je moet nu gaan beslissen waarvoor je je account wil gaan gebruiken. Wil je hem prive houden of wil je een groot publiek opbouwen op YouTube?

Natuurlijk is je kanaal nu nog niet echt opvallend genoeg om volgers te krijgen. Daarom ga je eerst een logo maken en een profielfoto. Zodra je dit al gedaan hebt is je kanaal een stuk aantrekkelijker en krijg je zeker meer volgers!

En dan kan het uploaden van je filmpjes beginnen! Weet je al waarover je een filmpje wilt maken? Nee, doe dan inspiratie op, op YouTube zelf! Er staat zoveel online. Maak je filmpjes origineel en zorg ervoor dat je lekker jezelf blijft! Dan krijg je zeker veel volgers!

Zelf heb ik ook een YouTube kanaal! Benieuwd naar geworden? Ik plaats elke zaterdag een nieuwe video. Het kan over van alles gaan! Een mooie aanvullen op mijn blog!

Neem maar eens een kijkje!

En vergeet jezelf niet te abonneren op mijn kanaal ๐Ÿ™‚

https://www.youtube.com/user/caroliendegraaf1

Hebben jullie al een YouTube kanaal? Spam je account lekker hieronder!

ย 

10 thoughts on “Hoe begin je een youtube kanaal?”

  1. Ik heb wel een account maar geen video’s, daar voel ik me nog niet echt prettig bij! Haha dus een beetje lef verzamelen past voor mij ook wel in het lijstje, het lijkt me namelijk wel heel leuk om te doen! Stiekem oefen ik wel eens hardop in de auto haha! Handig lijstje heb je gemaakt!

    1. Gewoon doen meid! Ik ben ook echt geen prof hoor! Maar ik vind het gewoon heel erg leuk om te doen, dus tja. Zolang je er plezier in hebt, is en blijft het leuk om te doen!

  2. Ik heb ook een youtube kanaal. Hij staat gewoon op mijn blog maar ik doe het wel in het engels dat bereikt een groter publiek ๐Ÿ™‚

    1. Ja dat trekt inderdaad een breeder publiek, maar het is maar net waar jij je prettig bij voelt. Ik kan dan wel redelijk engels, maar ik kan m’n gevoel er niet zo goed inleggen als in het nederlands!

Comments are closed.