Youtube kanaal weer nieuw leven in blazen!

Ja ja, je leest het goed! Ik ga mijn youtube kanaal nieuw leven in blazen! Waarom en wat ik precies ga doen wil ik natuurlijk wel even toelichten. Volg je mij nog niet op youtube, neem dan zeker even een kijkje want er staat al een mooie hoeveelheid online!

Het is 1 jaar en 11 maanden stil geweest op mijn youtube kanaal. Tot ik vorige maand een filmpje op moest nemen van mijn wish aankomen (voor een opdracht), toen ik dacht ‘Ja, misschien moet ik toch weer beginnen?’. En tja, daar begon het!

Waarom ik weer ga beginnen met mijn youtube kanaal

Een lange tijd had ik geen inspiratie voor mijn kanaal. Het voelde destijds als moeten en ik merkte dat ik het lastiger vond om nieuwe filmpjes te bedenken. Daarom ben ik toen gestopt met het maken van filmpjes. Het laatste filmpje was van februari 2019. Ondertussen staat er een nieuw filmpje online met mijn wish aankopen die ik in december deed. Maar er komt meer aan!

Waarom ik nu toch weer ga beginnen?
Simpel, nu ik een webshop heb, merk ik dat ik graag meer wil laten zien dan dat ik nu doe. Het maken van een filmpje is vaak veel makkelijker dan het schrijven van een tekst. Denk bijvoorbeeld aan het laten zien van mijn inkopen, jou mee nemen op inkopen doen en alles wat er verder bij komt kijken. Daarnaast heb ik ook nog meer ideetjes wat betreft het maken van filmpjes los van mijn webshop.

Wat je kunt gaan verwachten van mijn kanaal?

Ik ga niet echt vloggen, misschien heel af en toe als ik je mee zou nemen op het doen van inkopen of als ik ergens naar toe ga. Maar wat je wel kunt verwachten van mijn kanaal is filmpjes over mijn edelstenen collectie, filmpjes waar ik je laat zien wat ik heb ingekocht en hoe ik mijn webshop vul. Shoplogs, want ik heb nog een aantal wish bestellingen open staan, of dagjes weg als dat weer kan.

Mijn streven is om in ieder geval 1 keer per week een nieuw filmpje te plaatsen. Of dat ook echt haalbaar is, dat gaan we zien, voor nu heb ik genoeg ideetjes die ik kan uitwerken. Mijn upload dag wordt dan de vrijdagen zodat ik het eventueel kan combineren met een blogpost als ik dat interessant genoeg vind voor mijn blog.

Volg je mij nog niet op youtube, neem dan even een kijkje bij mijn account en abonneer je gratis!

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.