Youtube | Hoe ziet mijn dag als webshop eigenaar eruit?

Een paar weken geleden nam ik mijn film camera de hele dag mee op pad. Het leek mij namelijk een leuk idee om jullie een kijkje te geven in mijn zelfstandig ondernemerschap. Hoe ziet mijn dag als webshop eigenaar eruit?

Tijdens het filmen van deze dag had ik een nieuw assortiment binnen gekregen en die wilde ik gaan toevoegen aan de webshop. Ik laat in het filmpje zien wat ik precies doe als ik nieuwe voorraad binnen heb en hoe het er achter de schermen allemaal uit ziet.

Loop een dagje me mij mee als webshop eigenaar!

Zoals je ziet in het filmpje is het toevoegen van een nieuw assortiment of nieuwe producten in de webshop erg veel werk. Ik was er de hele dag mee bezig en dan praat ik over een kleine 20 tal nieuwe producten. Die moesten allemaal gefotografeerd worden, geschreven en daarna ingepland. Ondanks dat het veel werk is, is het inkopen van nieuwe items heel leuk en al dit werk meer dan waard als je de bestellingen ziet binnen komen!

Wat vind jij van dit soort achter de schermen filmpjes?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.