Youtube | Essentials bij een webshop

Er zijn een aantal items die ik eigenlijk dagelijks gebruik. Ik maakte een video op youtube over mijn essentials bij een webshop. De meeste gebruikte items waar ik niet meer zonder kan laat ik je zien. Dit is mijn persoonlijke ervaring en anderen met een webshop kunnen een andere essential lijst hebben. Dit is mijn webshop, mijn ervaring en mijn mening!

Voor mijn webshop zijn er een aantal items echt onmisbaar geworden. Items die het werk makkelijker maken, leuker en zelfs overzichtelijker!

Webshop essentials

Mijn favoriete items

 1. Structuurjunkie planner
  In december 2020 kocht ik de structuurjunkie planner. Een planner waarbij je per uur kunt plannen en wat erg fijn werkt als je een eigen bedrijf hebt. Zo zorg ik voor een soort ritme en kan ik mijn tijd goed verdelen tussen mijn blog en mijn webshop.

 2. Labelprinter Zebra ZD220d
  Ik kan echt niet zonder mijn Zebra labelprinter. Het scheelt onwijs veel papier, inkt en in 2 tellen heb ik een label en ben ik klaar voor het inpakken van de pakketjes.

 3. Mijn tape afroller
  Dan nog iets waar ik niet zonder kan bij het inpakken van pakketjes. De tape afroller maakt het inpakken zoveel makkelijker!

 4. Mijn inpakspulletjes
  Ik liet in het filmpje mijn 70cm toonbankrol zien die ik gebruik voor verschillende bestellingen. Zonder de 70cm houder want die vind ik persoonlijk nogal lomp en neemt veel te veel ruimte in.

 5. De stellingkasten!
  Dan iets waar ik niet meer zonder kan. De stellingkasten zorgen voor onwijs veel opbergruimte en zoveel meer dan de vakkenkast van Ikea die ik hiervoor had.

Welke essentials lijken jou handig?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.