Youtube | De ongedateerde planners van Studio Stationery

pink planner

Eindelijk ben ik weer gestart met het youtube kanaal! In dit filmpje laat ik je de ongedateerde planners uit mijn webshop zien. De pink planner is by far de meeste populaire planner op dit moment en daarom leek het mij leuk om jullie de planner eens helemaal te laten zien. Benieuwd naar de gave sticker vellen of hoe de planner er van binnenuit ziet?

Het was nogal een lange tijd geleden dat ik een filmpje uploaden op mijn youtube kanaal. Daarover deelde ik een tijdje geleden al een update, dus tijd om mijn youtube kanaal te herstarten en weer wekelijks een filmpje te uploaden. Benieuwd naar de pink planner? Kijk dan zeker het filmpje even.

De pink planner – ongedateerde planners in mijn webshop

In mijn webshop bied ik 4 verschillende ongedateerde planners aan van het merk Studio Stationery. Omdat de planners veel verkocht worden leek het mij leuk om jullie via een filmpje kennis te laten maken met de planners in mijn webshop. De ongedateerde planners zijn allemaal hetzelfde qua indeling, echter hebben ze allemaal andere kleuren die ze speciaal maken.

Elke ongedateerde planner heeft:
– 3 sticker vellen met kleuren die passen bij de planner
– Een jaar overzicht per week
– Week planning met voldoende ruimte voor notities, to-do lijstjes en andere handige dingen
– Pagina’s met lijntjes waar je al je ideeën op kunt schrijven
– Helemaal achterin de planner een vak waar je dingen in kunt bewaren.

Heb jij deze mooie pink planner al in de webshop zien staan?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.