Herfst Essentials van Yourlookforless

De zomer loopt op zijn einde en dat betekend dat ik mijn herfst/winter kleding weer in de kast ga leggen. De zomerkleding opberg, en moet gaan kijken wat ik moet aanschaffen om de herfst en winter door te komen. Vandaag laat ik je in dit artikel zien/lezen wat mijn herfst Essentials zijn qua kleding en waarom ik daarvoor kies. Lees je gezellig mee?
Herfst essentials yourlookforless

De herfst?
Ja het is helaas alweer het einde van de zomer, wat betekend dat het meer gaat regenen en het ’s ochtends wat frisser is buiten. Mijn zomer kleding gaat uit mijn kledingkast en berg ik op, en mijn herfst & winterkleding sorteer ik weer in mijn kledingkast. Ik maak gelijk een selectie wat ik dit jaar wil gaan dragen, en wat weg kan. Daar kom ik tot de conclusie dat ik nog wel wat kleding kan aanvullen.

Zoals jullie weten zoek ik regelmatig het internet af naar leuke en onbekende websites. Ik kwam dit keer de website Yourlookforless.nl tegen. Daar zag ik ook wat leuke items die goed van pas komen in mijn kledingkast.

Mijn Essentials?
Wat ik echt nodig heb in de herfst en winter zijn lekkere zachte vesten. Het liefst draag ik dan gebreide vesten. Die vind ik er ook altijd wat leuker uitzien. Daarnaast houden ze ook echt de warmte vast. Maar ook basic shirts kunnen niet ontbreken in mijn kast! Je kunt ze met alles combineren. In de winter draag ik vaak donkere tinten. Denk aan zwart, grijs, en bruin.
Gelukkig kocht ik na de winter afgelopen jaar een paar laarzen, dus die hoef ik nu niet aan te schaffen. Ik heb dus puur alleen gekeken naar basic shirts en vesten.
En die kwam ik tegen op Yourlookforless.

Vest, 132491
Onder andere dit vest lijkt me heel erg fijn voor de herfst en winter. De kleur past heel goed bij mij, en ook de knopen bij dit vest vind ik erg leuk. Een wit basic shirt erbij en ik ben klaar! (natuurlijk ook een mooie spijkerbroek!)

Shirt, 283725
Zelf ben ik echt fan van de basic shirts van de Primark. Ze zitten erg fijn, en je hebt ze in alle kleuren en maten!

Bedsokken, 441736
Maar wat ik zeker ook niet mag vergeten deze herfst & winter zijn nog wat andere essentials.
Namelijk lekkere zachte bedsokken! Ik slaap het hele jaar door al met sokken aan in bed, maar zodra het kouder wordt schaf ik maar al te snel de bedsokken aan! Vorig jaar kreeg ik witte bedsokken voor mijn verjaardag van de Xenos. Erg lekker zacht! Maar deze van Yourlookforless zijn ook erg warm!

Badstof handdoek, 269848
En mijn laatste essential voor de herfst/winter is meer een extra. Iets wat we eigenlijk wel in huis hebben, maar ik vind het altijd leuk om naar te kijken. Namelijk heerlijke zachte badhanddoeken.
Deze met uiltjes zijn echt ‘te’ schattig!
Ik ga nog wel verder zoeken naar leuke herfst essentials, maar deze blogpost wilde ik niet aan jullie voorbij laten gaan.

Wat zijn jullie absolute herfst/winter essentials (die je nu nog niet in huis hebt)? Deel jou essentials in de comments! Ik ben erg benieuwd wat jullie niet kunnen missen! (qua kleding!) Binnenkort zal ik een artikel schrijven over een herfst/winter essentials maar dan algemeen.
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Herfst Essentials van Yourlookforless

Comments are closed.