You&oil| Face serum Carrot Broccoli Chia

You&oil Face serum Carrot Broccoli Chia,

Een merk waar ik echt nog nooit van had gehoord is You&oil. Bij de eerste Goodiebox die ik ontving zat de You&oil face serum Carrot Broccoli Chia, een superfood voor de huid zoals ze het zelf noemen. Het mooie flesje wat mij doet denken aan hele oude medicijnflesjes is redelijk simpel maar wel 100% bioactive. Wat is dit precies en werkt het ook ergens voor?

Het oorspronkelijk in Litouwen begonnen merk You&oil heeft intussen meerdere prijzen gewonnen. Waaronder een prijs voor beste vrouwelijke ondernemer in het land en ontvingen ze als eerste merk in Litouwen een Ecocert certificaat. Dit serum op basis van oliebasis met verschillende superfoods erin is een super boost voor je huid. Zo fijn dat dit in één van de Goodieboxen zat!

Face serum Carrot Broccoli Chia

You&oil Face serum Carrot Broccoli Chia, You&oil,
Dit serum van You&oil gebruik je na het reinigen van je huid en natuurlijk ook voordat je je dag en/of nachtcrème aanbrengt. Het flesje is echt heel handig. Er zit namelijk een speciaal druppeldopje op zodat je nooit teveel serum op je handen krijgt.
Voor het gebruik heb je maar een paar druppels nodig (wel eerst het flesje even schudden), die je tussen je vingers even warm wrijft. Breng daarna het serum aan op je gezicht en laat dit even intrekken (gaat vrij snel!). Het serum heeft geen geur ook al zal je dat door de ingredienten misschien wel verwachten. Nadat het serum is ingetrokken in de huid kun je verder met je dagelijkse verzorging.

Ingrediënten: Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Erythrulose, Polysorbate 20, DimethylIsosorbide, Glycerin, Sodium Metabisulfite, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Wat ik vind van de You&oil serum?


You&oil Face serum Carrot Broccoli Chia,
Ik heb van mezelf (zoals de meeste wel weten) een extreem droge huid die ik maar moeilijk echt onder controle kan krijgen. Ik was dan ook erg benieuwd wat dit serum precies voor invloed heeft op mijn huid. Volgens de verpakking hoef je het maar 1 keer per dag te gebruiken, in de ochtend of in de avond. Dit deed ik dus ook en deed ongeveer 3 druppels per keer op mijn vingers om mijn gezicht mee in te smeren. Het serum trekt snel in de huid en plakt niet of laat geen apart laagje achter. Na een ruime week gebruiken zie ik duidelijk verschil op mijn droge plekken, ze zijn namelijk lang niet zo droog meer als voor het gebruik.

Ik raad dit serum dus ook echt aan als je last hebt van een droge huid die zichtbaar extra verzorging nodig heeft.

Kende jij deze merk al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “You&oil| Face serum Carrot Broccoli Chia

  1. Interessant artikel! Ik kende het merk nog niet. Ik gebruik altijd van de lijn van Clinique de Moisture Surge Serum. Ook enorm fijn!

    En de huidolie van Kruidvat is ook zo enorm fijn! Het geeft toch net dat beetje extra voeding x

Comments are closed.