Yosmo make-up organizer

yosmo organizer

Vandaag laat ik jullie kennis maken met een nieuw pareltje in mijn kamer. Namelijk de make-up organizer van Yosmo. Een blog met extra veel foto’s en natuurlijk vertel ik jullie alle nodige informatie over deze toren.

Yosmo make-up organizer

Vandaag precies heb ik de make-up organizer van Yosmo een weekje in gebruik. Ik kan jullie nu alles vertellen over het gebruiksgemak, en wat ik er fijn en misschien minder fijn aan vind. De make-up die ik heb, had ik voorheen altijd in mandjes zitten die ik kocht bij de Action. Fijne opberg mandjes, maar toch niet heel erg overzichtelijk. Het was dan vaak ook even zoeken voordat ik had gevonden wat ik zocht. En dat is nu afgelopen met de yosmo make-up tower. Daarin zie je alles liggen, en het staat ook nog eens heel leuk in je kamer.

Wat is Yosmo?
Yosmo is een bedrijf dat een make-up toren heeft ontworpen van het sterkste en meest transparante acryl. Doordat het is gemaakt van hoogste kwaliteit en het beste materiaal, heb je een hoge garantie dat de beauty producten goed zichtbaar blijven in de yosmo tower. Yosmo zit onder andere ook op instagram en heeft een hele mooie overzichtelijke website. Op de website kun je gemakkelijk met Ideal betalen en ze hebben tot morgen een valentijns-actie waarbij je geen verzendkosten hoeft te betalen! Genoeg gepraat over de webshop, want ik wil jullie zo graag mijn organizer laten zien. Het is echt een plaatje en hij staat in het middelpunt van mijn kamer.

De Yosmo tower

yosmo yosmo
Het is een heel mooi en groot opbergsysteem waar al je make-up in kwijt kan. Ik heb de Yosmo toren op mijn make-up tafel gezet, het viel me al gelijk op dat hij erg opvalt en je alles heel goed kan zien. De laden zijn allemaal even groot, en hebben een hele mooie diamant vormige knop, wat een soort luxe uitstraalt. Totaal heeft het opbergsysteem 5 laden en bovenop een deksel waar je bijvoorbeeld parfum of andere dingen op kunt zetten. Zelfs als hij leeg is, valt hij echt op, en je kunt er van alle kanten even goed doorheen kijken.

Mijn organizer inrichten

Maar dit opbergsysteem is natuurlijk minder mooi zonder alle make-up producten erin. Daarom deed ik een deel van mijn make-up alvast in deze laden. En hieronder laat ik in foto’s natuurlijk het resultaat zien. Let’s have a look!

yosmo
In de onderste lade heb ik de wat kleinere palette liggen. Hierin liggen de 2 palette van W7, een palette van Sleek, en nog 3 andere palette waaronder 1 van Essence. Ondanks dat er 6 paletten in liggen is er nog genoeg ruimte over voor eventueel meer kleine paletten. In de 2e lade van onder, liggen foundation, highlighter pen, en oogpotloden. De lade is dus praktisch leeg. Hier komen nog wel meer producten bij binnenkort, want er liggen nog aardig wat producten op de review stapel die nog niet in mijn stash zitten. Dan de 2 lade daarboven want daar zit in de ene lade mijn poeders in. Waaronder Essence, Catrice, en Paese.
En in de lade daarboven heb ik alle lipgloss en lippennen. En in de laatste lade heb ik de lipsticks en lipbalm van Balea.
Maar misschien wel het mooiste gedeelte van deze organizer is de bovenste lade, waarin mijn mijn favoriete parfums heb staan.

Een handige tip


Misschien ook wel leuk om nog wat handige schoonmaak tips te vergeten. Het is belangrijk dat je geen hardnekkige schoonmaakmiddelen gebruikt, dit voorkomt namelijk beschadigingen en het geel kleuren van het opbergsysteem. Stof kun je gemakkelijk verwijderen met een microvezeldoekje en eventuele make-up resten met een sopje van lauwwarm water.

yosmo
Ik ben heel erg blij met dit opbergsysteem, en mocht je eventueel een grote make-up stash hebben kun je er ook nog 2 of 3 naast elkaar zetten. Want dat ziet er ook erg mooi uit. De Yosmo tower is te koop op de website, en kost €59,-, ik vind de prijs erg meevallen voor de kwaliteit van dit product. Het is misschien even een flinke aankoop, maar je kan er dan ook jaren van genieten.

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review van een bedrijf.

Hoe berg jij je make-up op? En wat vind jij van deze organizer?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

25 thoughts on “Yosmo make-up organizer

  1. Hij is best groot hoor 🙂 Ik heb eerst mijn stash uitgezocht, en alle producten die ik niet gebruik of al veel te lang gebruik weggedaan. Scheelde ook al heel erg veel 🙂

    1. En mijn dagelijkse producten heb ik er als nog naast liggen (eyeliners, mascara’s) vind ik zelf net iets makkelijker in een glas bij elkaar.

  1. Hoi Myrithe!

   Heel erg bedankt voor het nomineren, maar ik ben al over de 200 bloglovin volgers heen. (deze award is voor bloggers onder de 200 bloglovin volgers). Maar wel heel lief dat je me hebt genomineerd!

   1. Ah balen, dat wist ik helemaal niet! Misschien leuk om alsnog mee te doen zodat je volgers de antwoorden alsnog kunnen lezen?

  1. Hij is echt heel erg fijn, en er kan meer in dan je denkt! De bakjes zitten bij mij voor nog geen eens de helft vol! De palletten zijn wel wat moeilijk maar de standaard paletten, niet groter dan een a5 enveloppe passen er gewoon met gemak in (meerdere in 1 laadje, ik heb er 6 in zitten van die grote, nu)

 1. Lijkt me super leuk en goed om zo’n kast te hebben, heb je alles daarin zitten!! Zelf heb ik een kast, anders heb ik niet genoeg. Liefs

  1. Haha, ja dit valt echt ontzettend op in je kamer! Het trekt echt je aandacht, zeker als je ook nog gaat spelen met wat je erin legt! Ideaal, en vooral heel mooi en overzichtelijk. Nu hoef ik niet meer te zoeken naar een bepaald product, maar zie ik hem gelijk liggen 🙂

 2. Echt super mooi! Aan de andere kant ben ik echt vet autistisch met opruimen en wil ik echt dat alles wat in kastjes gaat niet meer te zien is. Dus ik heb een dikke vette ladekast 😛 Het staat wel echt gaaf!

  1. Dankjewel 🙂 Haha, ja dat is best wel lastig lijkt mij! Ik ben heel erg blij met dit pareltje, mooi en overzichtelijk alles bij elkaar.

  1. Ja dat kan ook, ik ben heel erg blij met deze organizer, en ik kan er waarschijnlijk langer van genieten dan de meeste make-up producten 🙂

Comments are closed.