Yes de adventskalender staan online!

adventskalender natural blooming

Jaa, je leest het goed! De adventskalenders van Natural Blooming staat vanaf vandaag online. En dat vraagt natuurlijk om een blog, want dit jaar heb ik 3 soorten gemaakt en ik ben mega trots op hoe het is geworden.
En onderaan deze blog vind je de link om hem met een toffe pre-order korting te bestellen!
Dit jaar dus 3 soorten, namelijk de S, M en XL. Vorig jaar deed ik alleen de M variant en ook dit jaar is die soort waar ik het meeste van heb gemaakt. De S en XL zijn in beperkte hoeveelheid verkrijgbaar, maar voor alle 3 de kalenders geldt op=op.

Adventskalender Natural Blooming

Laten we beginnen met de S kalender, deze bevat 24 vakjes met daarin een ruwe of getrommelde edelsteen. Ook heeft het 1 hangertje, maar wat de inhoud precies is, dat is natuurlijk een verrassing!

adventskalender natural blooming
De M kalender (je hier hier een foto van!), hier heb ik het meeste van gemaakt want dit was vorig jaar zo’n mega succes dat ik natuurlijk niet minder kon maken. Van deze kalender maakte ik er namelijk 250stuks, wat hopelijk genoeg is. Je krijgt een licht roze of een donker blauwe doos met strik met daarin 24 zakjes gevuld met edelstenen tussen de 2.5 en 9cm. Uiteraard is dag 24 weer het grootste item en daarvoor heb ik aardig mijn best moeten doen. Maar in de kalender zit ook een heel zeldzaam item, mega blij dat ik dit in de kalender kon stoppen!

Dan als laatste de Xl kalender. Deze kalender is gevuld met 10 zakjes en bevat grotere en duurdere items. Of ik er nog een aantal over heb durf ik niet te zeggen, want in de voorbestellingen was deze al nagenoeg uitverkocht.

Wil jij nou ook een edelstenen adventskalender bestellen? Ga dan naar www.naturalblooming.nl en bestel op tijd. Op is dit jaar ECHT OP!! Je kunt nu gebruik maken van de pre-order korting. Deze zal gelden tot 15 oktober, daarna geldt de ‘normale’ prijs.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.