Yankee Candle | Kerst ’15

Vorige week bestelde ik mijn allereerste Yankee Candles kaarsen. En vandaag laat ik jullie zien welke ik allemaal heb uitgekozen. Het zijn er best wel wat, dus ga er rustig voor zitten en neem er een kop thee bij!
yankee candle
Ik bestelde de kaarsen online bij de webshop Sensational home die erg veel verschillende geuren van Yankee candle verkoopt. Ik zocht de kerstgeuren uit, en kreeg zelfs een gratis kaars (votive candle) cadeau bij mijn aankoop.

Omdat ik nog niet eerder deze geurkaarsen besteld heb laat ik vandaag zien welke ik heb aangeschaft, en zal ik er binnenkort van een aantal een review geven (dit gaat even op zich laten wachten aangezien ik ze moeilijk alle 14 tegelijk kan aansteken). Waarschijnlijk zal ik het verdelen in een aantal reviews. (Laat maar weten in de reacties van welke geuren jullie het meest benieuwd zijn en ik als eerste zal reviewen)

yankee candle
– Snow in love (dit geurtje kreeg ik er gratis bij)
– Sparkling snow
– Season of peace
– Winter glow

yankee candle
– Christmas eve
– Sparkling cinnamon
– Cosy by the fire
– Berry trifle

yankee candle
– Christmas memories
– Spiced orange
– Bundle up

yankee candle
– Christmas cookie
– Snowflake cookie
– Icicles

Dit zijn alle geurkaarsen die ik heb ontvangen, ze ruiken allemaal stuk voor stuk heel erg sterk. En ik ben ook heel erg benieuwd wat de geuren doen als je ze brand. Nu ik dit typ staat er op de achtergrond de geur Winter glow te branden en mijn moeder heeft de geur Sparkling snow uitgekozen om te proberen. Beiden ruiken nu al heel erg lekker, en de kamer vult zich met een subtiele geur. Tip; zet na een uur de geurkaars uit, de geur zal nog uren in de kamer/huis rond blijven hangen! Zo heb je er langer plezier van.

Binnenkort komen er dus een aantal reviews aan van deze geuren, daarin zal ik ook uitgebreid vertellen hoe elke geur ruikt. Alle kaarsen kosten zo’n €2,60 per stuk maar soms zijn ze afgeprijsd voor €1,95.
handtekening carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

15 thoughts on “Yankee Candle | Kerst ’15

    1. Haha ja dit is ook mijn eerste keer! En heb er totaal geen spijt van! Zo fijne kaarsen. De geuren zijn echt heerlijk, en als je het kaarsje uitgeblazen hebt dan ruik je de geur nog uren! Echt heel erg fijn! x

    1. Jaa die is lekker! Ik heb hem nog niet gebrand, maar hij ruikt zo fijn! Net als alle andere geuren trouwens! Ik kan er geen kiezen die ik niet lekker vind. Absoluut geen spijt van!

    1. Nee klopt, branden zo’n 15uur. Dus vind het ook best wel netjes. Zeker omdat je de geur echt overal ruikt! Echt heerlijk!

Comments are closed.