Yankee candle | deel 2 wintercollectie

Vorige week kon je al in deel 1, 4 verschillende geurkaarsen van Yankee Candle zien. Vandaag laat ik je er weer 4 zien. Benieuwd wat ik vind van de kaarsen, en waar ze naar ruiken?
yankee candle
De 4 geuren die ik deze week aan jullie laat zien zijn de volgende geuren. Het zijn alle 4 rode kaarsen, en ruiken weer heerlijk! Van zoete geuren naar frisse geuren, voor ieder iets wils.

yankee candle
Christmas eve
Echt een duidelijk kerst geur kaars. Het ruikt zoet, maar niet storend. Maar je ruikt ook kruiden. Echt een hele lekkere winter/ kerst geur.

Sparkling cinnamon
Ja dit is overduidelijk kaneel. Heel veel meer kun je er ook niet over zeggen, het ruikt naar kaneel!

Cosy by the fire
Dit is een heerlijke openhaard geur. Doet me denken aan openhaard met chocolade melk. Een heerlijke warme geur. Perfect voor een lazy Sunday bijvoorbeeld.

Berry trifle
Dit ruikt natuurlijk naar een taart met bosvruchten. Het is niet heel erg zoet, maar tegelijkertijd ook fris door de vruchten geur. Ja echt een geur waar je trek van krijgt.

De kaarsen steek ik zelf ongeveer een uurtje aan, en blaas ze daarna uit. De geur blijft daarna nog uren in de kamer! Bij de meeste geurkaarsen is de geur zo verdwenen maar de geuren van de Yankee Candle kaarsen ruik je heel duidelijk nog uren daarna. De votive samplers kaarsen kosten €2,60 per stuk en hebben 15 brand uren. Zelf vind ik dat helemaal niet duur omdat je het nog zolang daarna ruikt. De kaarsen zijn te koop bij de winkels van Yankee Candle of online bij de diverse shops.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

12 thoughts on “Yankee candle | deel 2 wintercollectie

    1. Ja ik houd ook echt van geurkaarsen! Vind de Yankee candle kaarsen echt een succes, heerlijke geuren die echt nog uren daarna goed aanwezig zijn. Erg prettig!

    1. Ja ik ben echt heel erg blij dat ik Yankee candle uit heb geprobeerd. Volgende week vrijdag komt mijn laatste review online van de kaarsen die ik nog niet heb beschreven.

    1. Cosy by the fire is echt heel erg lekker, ruikt naar openhaard! Je krijgt echt een heel erg warm en fijn gevoel als deze kaars brand. Echt heel erg fijn!

  1. Ik ben gek op geurkaarsen maar heb nog nooit een yankee candle gehad. Hier moet ik duidelijk verandering in brengen!

    1. Ja! Ik heb in december mijn eerste pakketje besteld, en ik heb spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. Het zijn zulke fijne geuren, echt heerlijk!

  2. Ik hou van geurkaarsen! Alleen onze katten vinden het ook erg interessant en ik vind t daarom een beetje gevaarlijk om kaarsen aan te steken. Liefs ilona

Comments are closed.