Yankee Candle | deel 1 kerst collectie

Een tijdje geleden kocht ik mijn eerste Yankee Candles en zei ik al dat het reviewen ervan in 1 artikel veel te veel zou zijn. Daarom liet ik toen zien welke kaarsen ik gekocht had, en ga ik vandaag beginnen met het eerste deel van de Yankee Candle kerst collectie. Totaal komen er 3 delen online de komende vrijdagen. Hier alvast deel 1.
yankee candle
De eerste kaarsen die ik vandaag ga reviewen zijn de witte kaarsen. Ik had 4 witte kaarsen, die allemaal heel andere ruikte. Maar allemaal wel heel erg lekker zijn. Ik vertel er alles over.

Snow in love
Deze geurkaars die ruikt naar winter. Het is een hele frisse en kalmerende geur, die lang blijft hangen. Het heeft ook iets weg van wasverzachter. Ook ruikt het naar zoete kruiden, en heeft het iets weg van hout. Ik vind dit echt een hele lekkere geur.

Winter glow
Dit is echt mijn favoriet tussen deze witte geurkaarsen. Het ruikt fris, en naar kerst. Maar het heeft ook iets weg van een nieuw schoon dekbed op je bed. Het is een sterke geur en doet mij gelijk denken aan de kerst en winter.

yankee candle
Season of peace

Dit is een vanille achtige geur die heel subtiel ruikt. Helemaal niet sterk of overheersend maar heel licht en fris.

Sparkling snow
Ook deze geur is heel fris en doet je gelijk denken aan sneeuw. Hij is niet zo sterk als de winter glow, maar ook niet zo zacht als de season of peace geur. Het zit er echt tussen in.

De kaarsen steek ik zelf ongeveer een uurtje aan, en blaas ze daarna uit. De geur blijft daarna nog uren in de kamer! Bij de meeste geurkaarsen is de geur zo verdwenen maar de geuren van de Yankee Candle kaarsen ruik je heel duidelijk nog uren daarna. De votive samplers kaarsen kosten €2,60 per stuk en hebben 15 brand uren. Zelf vind ik dat helemaal niet duur omdat je het nog zolang daarna ruikt. De kaarsen zijn te koop bij de winkels van Yankee Candle of online bij de diverse shops.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Yankee Candle | deel 1 kerst collectie

Comments are closed.