Wraps met een twist uit de oven

wraps met een twist

Wraps zijn makkelijk en snel te maken, en er is heel veel variatie mogelijk. Daarom ideaal als avond eten, en ook voor de moeilijke eters is er voldoende aan te passen. Ik laat je een makkelijk recept zien namelijk; Wraps met een twist uit de oven.

Gezien wij thuis best moeilijke eters hebben, heb ik een recept die heel makkelijk aanpasbaar is voor de moeilijke eter. Je kunt eindeloos varieeren, dingen weglaten, toevoegen en zelf kiezen hoe je het maakt. Ik maakte deze wraps met een twist, en wil ze graag aan jou laten zien.

Wraps met een twist

Wat heb je nodig?
– Wraps
– Knoflooksaus
– Groente naar keuze
– Kipreepjes
– Geraspte kaas

Hoe maak je deze wraps?

Heel makkelijk! Bak de kipreepjes gaar in kruiden die je zelf lekker vind. Zelf bakte ik het in zoete sojasaus. Als de kipreepjes gaar zijn kun je de groente naar keuze toevoegen. Zelf gebruikte ik een zak variatie groente met onder andere wortel, prei, erwten, ui, en mais.
wraps met een twist
Als ook dat gaar is, kun je de wrap gaan opmaken. Leg een warp neer, en bestrijk die royaal met knoflook saus. Leg daarboven op de kipreepjes met groente en vouw de wrap op. Zelf doe ik dit in een soort envelop vorm. Dus eerst een keer naar binnen, dan de buitenkantjes naar binnen vouwen en dan verder rollen. Het lijkt een beetje op de manier waarop je loempia’s vouwt.
wraps met een twist
Als je alle wraps zo gevouwen hebt en in een ovenschaal hebt liggen, kun je er naar smaak kaas overheen raspen. Zelf zijn wij best wel gek op kaas dus er gaat aardig wat overheen. Bak het geheel af op 180 graden, en zodra de kaas gesmolten is, kun je aan tafel!
wraps met een twist

Eetsmakelijk!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Wraps met een twist uit de oven

  1. Lekker! Ik ben echt dol op wraps, kan dat echt zo een paar keer per week eten. Je kunt er ook zo mee variëren. Met kipreepjes heb ik het nog nooit gemaakt – goed idee!

Comments are closed.