Wish shoplog – Mijn eerste bestelling!

affiliate links gebruiken

In Augustus deed ik een bestelling bij Wish, en eindelijk heb ik alles binnen en kon ik een shoplog voor jullie opnemen. In mijn filmpje laat ik jullie al mijn aankoopjes zien, en hier in dit artikel deel ik ook alle prijzen. Voor wie niet precies weet wat Wish is, leg ik ook nog uit wat het is, en wat je er mee kunt!

Wish is net zoals Aliexpress een website waarbij je voor hele betaalbare prijzen producten kunt aanschaffen. Een verschil is enkel dat je altijd verzendkosten betaald, maar de producten dan vaak goedkoper of zelfs gratis zijn. Let wel heel goed op, want soms is het toch goedkoper om het via Aliexpress te bestellen. Mijn ervaring leert dat je alles 2 maten groter moet bestellen dan dat je normaal hebt. Ik bestel alles in een M of L (ligt aan de omschrijving en reviews), en maat L past altijd, waar maat M soms een gok is. Al met al ben ik door de prednison nog erg opgeblazen dus die M gaat volgend zomer sowieso wel passen! Maar hier komt hij dan, de wish shoplog! Veel kijk plezier.

Mijn eerste wish shoplog

Alle prijzen:
– Grijze legging; 1,90   verzendkosten; 2,00
– Grijs broekje; 2,85   verzendkosten; 2,00
– Donker grijze trui; 6,65   verzendkosten; 3.00
– Grijze jas; 9,00    verzendkosten; 2,00
– Buikband; 1,90   verzendkosten; 2,00
– Roze jurkje; 4,00   verzendkosten; 1,00
– Licht blauw/mint top; 1,90  verzendkosten; 2,00

Eigenlijk zou ik totaal 28,20euro + 14euro verzendkosten kwijt zijn. Maar door een kortingscode op internet kreeg ik 16,88euro korting, en betaalde ik totaal voor alles maar 25,32euro. Koopje dus! Ik ben blij met mijn aankoopjes, en van het roze jurkje ga ik een top maken. De kleding stukken ga je vast nog terug zien in outfit artikel of op foto’s op instagram of mijn blog.

Heb jij al eens iets op Wish besteld?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.