Wish shoplog | Februari 2021

give it a try,

Ik bestelde nog een aantal items bij Wish omdat ik de vorige keer erg positief was. In deze wish shoplog zie je 10 verschillende dingen voorbij komen want ik kocht items voor mijn webshop, als decoratie en zelfs sokken! Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht en of ik er tevreden mee ben?

In dit filmpje laat ik je zien wat ik allemaal heb geshopt. Dit deed ik midden januari en kreeg het al de eerste week van februari binnen. Onwijs snel en alle pakketjes (ondanks dat ik dus op 3 verschillende momenten bestelde over 2 dagen) kwamen tegelijk binnen als een gecombineerde zending.

Wish shoplog

Items die je voorbij ziet komen:
– 10 paar sokken
– Klein zilver kistje
– Klein goud kistje
– 100 organza zakjes
– 12 zilveren vouw doosjes
– 100 zakjes ‘thank you’
– 100 zakjes stippen
– Zwart kanten topje
– 500 ‘thank you’ stickers
– 100 gram trommelsteentjes maat mini (als decoratie)

Even geen wish bestelling meer!


Dit was tevens ook de laatste wish bestelling voor nu. De komende tijd hoop ik even vooruit te kunnen met de zakjes en stickers en wil ik op zoek naar een leverancier in Nederland. Vooral de doorzichtige zakjes vind ik onwijs mooi en de eerste 100 zijn al ingepakt (en deels ook al weg!). Mijn zoektocht gaat dus beginnen met een groothandel in Nederland die soort gelijke zakjes aanbied. Waarom ik niet voor de organza zakjes ga is omdat ik die toch iets minder praktisch vind, als je ze open wilt maken dan zijn ze daarna niet meer mooi en dus onbruikbaar.
Daarnaast ga ik ook op zoek naar leuke stickers die soort gelijk zijn als die ik nu al een aantal keren bij Wish en Aliexpress heb besteld. Dat wordt nog even een zoektocht, maar dat vind ik ook wel weer een leuke uitdaging!

Verder ben ik onwijs blij met alle items want op alleen de trommelsteentjes na ben ik echt heel blij met de kwaliteit. De trommelsteentjes wil ik gebruiken als decoratie in foto’s, daar zijn ze nog net groot genoeg voor (lees; ze zijn echt heeeeeel klein!).

Bestel jij wel eens iets op Wish?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.