Winterse outfit met 2 verschillende dames riemen combineren!

Winterse outfit met 2 verschillende dames riemen combineren

Outfit foto’s maken met temperaturen van een graadje of 3 is nou niet bepaald heel erg fijn. Maar zelf vind ik buitenfoto’s altijd vele malen mooier dan binnen foto’s dus zet ik mezelf even over die kou heen en trek toch weer naar buiten. Ik maakte foto’s van een winterse outfit met 2 verschillende dames riemen. 1 outfit met 2 mogelijkheden, heel erg letterlijk.

Stiekem is het maken van outfit foto’s ook een stukje ontspanning want ik trek altijd naar het bos. De blaadjes zijn bijna allemaal al van de bomen en dat geeft heel veel sfeer en leuke foto’s. Ik ging voor een winterse outfit met een kleine knipoog naar sneeuw.

2 verschillende dames riemen combineren

Winterse outfit met 2 verschillende dames riemen combineren
Wat draag ik bij deze outfits?
Trui = Primark
Broek = Primark
Schoenen = Primark
Jas = Primark
Muts = Action
Sjaal = Zelfgemaakt (gehaakt, met knoopjes van Aliexpress)
Horloge = Veryfitpro
Riem 1 = Tannery
Riem 2 = Tannery

Voor deze winterse outfit heb ik steeds dezelfde kledingstukken aan en wissel ik alleen de riem af. De eerste riem is een leren damesriem met python print en een stoere zilverkleurige gesp. De riem is zo’n 3 centimeter breed en is erg mooi in combinatie met een jeans en andere casual kleding.
De tweede riem is een dames riem met stoere studs in een grijs bruine kleur. Deze riem is ook zo’n 3 centimeter breed en gemaakt in Nederland. Erg mooi is dat ook deze riem weer nikkelvrij is.

Riem 1:
Winterse outfit met 2 verschillende dames riemen combineren

Winterse outfit met 2 verschillende dames riemen combineren

Riem 2:
Winterse outfit met 2 verschillende dames riemen combineren

Winterse outfit met 2 verschillende dames riemen combineren

Beide riemen vind ik echt onwijs mooi en voelen ook erg stevig aan. Dit zijn geen riemen die met een paar weken al kapot zijn en dat komt ook doordat het echte leren riemen zijn. De afwerking vind ik erg mooi. De eerste riem is lekker opvallend door de zilveren python print en de tweede riem is daarbij weer heel erg rustig met een stoere afwerking door de studs. Beide riemen zijn dus heel erg makkelijk te combineren in elke outfit die je maar wilt.

Over Tannery

De webshop Tannery is ontstaan uit liefde voor leren producten van hoge kwaliteit in combinatie met allerdaagse fashion. Ze zijn helemaal weg van ambachtelijke producten en kunnen met trots zeggen dat alle producten in Nederland worden gemaakt. Het gezicht achter dit bedrijf is een nuchtere Brabantse met een passie. Ze houd van simpele kleding die het liefst een maatje slanker lijken. Zelf zegt ze ‘Een beetje Nederlandse dame heeft heupen en een kont, je raad het al, ik dus ook’. Vanuit de combinatie van producten die op eigen bodem zijn gemaakt en de liefde voor Nederlandse merk is ze haar eigen riemenlabel gestart. En dat is Tannery.
Je kunt zowel terecht voor dames als heren riemen en er is voor elke outfit wel een matchende riem te vinden in het assortiment. Naast de online webshop waar je deze hele leuke Damesriemen kunt scoren zijn er ook een aantal verkooppunten in Nederland waar je ook deze riemen kunt kopen en passen.

Wat is jou favoriete winterse outfit?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Winterse outfit met 2 verschillende dames riemen combineren!

Comments are closed.