Winkel

Hallo allemaal!

Leuk dat je interesse hebt in het boek of E-book over ‘Bloggen doe ik zo!’. Met dit boek hoop ik jou als blogger een heleboel handvaten te geven tijdens de reis die je als blogger doorloopt en mag mee maken.
Bloggen is echt een passie van mij geworden, zou geen leven zonder blog meer kunnen voorstellen. Om jou mijn ervaring en kennis te kunnen overdragen die ik in de afgelopen 5 jaar zelf heb opgedaan heb ik speciaal voor de bloggers die daar interesse in hebben een softcover boek en een e-boek versie gemaakt. In beide soorten boeken staan dezelfde informatie.

Wat kun je verwachten van dit boek of E-book?
– 96 bladzijdes informatie over bloggen.
– Hoe je geld kunt verdienen met bloggen.
– Hoe je een samenwerking kunt krijgen.
– Hoe je meer bezoekers naar je website kunt trekken.
– Pr bureaus en websites waar je eens naar kunt kijken en eventueel aanmelden.
– minimaal 6 freebies die je online van mijn ontvangt doormiddel van een kortingscode.
– Als eerste de informatie over hoe je geld kunt verdienen aan advertenties (veel geld!), met een methode die ik zelf heb ontwikkeld en momenteel nog verder aan het uitproberen ben.
– Exclusieve hulp en informatie van mij.

Het boek is geen hoogwaardig duur boek met een ISBN nummer, uitgeverij en noem het maar op. Dit boek heb ik helemaal zelf geschreven en ontworpen en laten drukken bij Studentendrukwerk waardoor ik het goedkoop aan jullie kan aanbieden. In het boek deel ik mijn eigen ervaringen (wat niet wil zeggen dat je het ook zo moet doen) geef ik voorbeelden en deel ik een heleboel informatie waar normaal gesproken geheimzinnig over wordt gedaan.

Prijzen van E-book en boek vanaf 29 juli:
Softcover boek : 15 euro exclusief 3,95 euro verzendkosten (pakketje past in de brievenbus)
E-book : 10 euro

Speciaal om mijn boek te promoten en toch mijn lezers tegemoet te komen heb ik besloten om het boek een maand lang korting te geven.
Zo zal vanaf 29 juni tot 29 juli (28 juli om 23.00uur sluit deze actie) de prijzen als volgt zijn:
Softcover boek : 12,50 euro exclusief 3,95 euro verzendkosten
E-book : 7,50 euro

Wat ik ook alvast kan vertellen is dat er de komende tijd nog veel meer items toegevoegd gaan worden aan de winkel. Zo zullen er leuke extra’s voor het boek worden toegevoegd maar ook andere leuke items die je bij het bloggen kunt gebruiken. Houd de shop dus zeker in de gaten!