kerstpakket nummer 2
Anders

Kerstpakket nummer 2 – Het mega beauty pakket winactie!!

Ja ja, Kerstpakket nummer 2 komt nu online. Voor dit pakket heb ik enorm mijn best gedaan om een enorme doos vol te maken. En dat is in mijn ogen erg goed gelukt. Het thema van dit pakket is beauty en er zit genoeg in voor een mooi begin van het nieuwe jaar. Doe jij mee?

In kerstpakket nummer 2 heb ik dus het thema beauty doorgevoerd, waar ik enorm veel leuke dingen voor heb geschopt. Omdat een kerstpakket natuurlijk een verrassing moet zijn tijdens het uitpakken, heb ik wel een aantal sneak peaks voor jullie. Zo is de doos net zo groot als bij kerstpakket nummer 1. En heb ik de doos gevuld met zowel beauty spulletjes, als verwen spulletjes. Denk hierbij aan heerlijke producten voor me-time, maar ook voor onder de douche of in bad. Daarbij zitten er nog veel meer leuke en lekkere dingen in.

Kerstpakket nummer 2

kerstpakket
Om jullie een idee te geven hoe groot de doos is, en wat je allemaal kunt verwachten, heb ik natuurlijk wat foto’s gemaakt van de ingepakte cadeautjes. In dit pakket zitten meer dan 50 cadeautjes, met verschillende waarde. Zo zitten er producten in van een paar euro, maar kom je ook producten tegen van een mooie prijs van bijna 50euro. Al met al zit er een waarde in van bijna 200euro. Misschien wel iets meer zelfs. Als je je afvraagt waarom de foto zo wazig is, dat is natuurlijk om het een verrassing te laten zijn!
kerstpakket nummer 2

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket?
– Laat een reactie achter onder dit bericht met een geldig email adres
– Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen (facebook, twitter, instagram, etc)

Tag mij eventueel in de verschillende berichten, zodat ik kan zien wat je allemaal hebt gedaan. Je maakt hierdoor meer kans op dit pakket!

Op 26 december 2017 (2e kerstdag) om 12:00uur maak ik de winnaar bekend (dan sluit ook deze winactie), en stuur ik nog diezelfde dag een email naar de winnaar. Wie weet begint jouw nieuwe jaar dus wel heel erg goed! Het pakket wordt dan zo snel mogelijk naar de winnaar op gestuurd.

Veel succes!

48 thoughts on “Kerstpakket nummer 2 – Het mega beauty pakket winactie!!”

 1. Ik doe graag mee met ook je 2e pakket. Heb ik meer kans hoop ik zo.

 2. Jaaaa een beauty pakket…dat vindt deze mama super. Ik doe mee

 3. Oooh wat super leuk dat het een surprise is!
  Ik krijg op mn werk altijd vvvbonnen ook erg dankbaar voor maar stiekem kijk ik altijd uit naar het kerstpakket van mn vader zo leuk samen uitpakken dat mis ik wel bij mijn werk
  Ik ga het overal voor je delen want heel NL moet het weten hihi

  fijne sneeuwdag!

  liefs carola / croltje

 4. Wat lief weer ,ik maak graag kans want ik ben dol op beauty producten. Het mooie van zo een verrassingspakket lijkt mij dat je dan ook allerlei producten hebt die je anders niet zou kopen, zo zou ik ze mooi allemaal kunnen uitproberen en als het dan bevalt heb ik weer nieuwe favorieten merken etc gevonden 🙂

 5. Leuk! Ik doe graag mee. Helaas geen kerstpakket voor mij dit jaar omdat ik werkloos ben. En hier kijk ik elk jaar toch wel naar uit.

 6. Heel erg leuke actie ik doe graag mee nu het buiten ☃️❄️ Kan ik wel een leuke verrassing gebruiken

 7. Kerstpakketten zijn altijd leuk! Om te geven en te krijgen. Ik doe graag met deze 2 de ook mee omdat ik dan verschillende mensen blij kan maken Dan zijn sommige mensen echt blij want met dit pakket kunnen een paar mensen weer een paar weken vooruit!Superleuk! Prettige kerstdagen alvast

 8. Super leukkk !! Ik doe mee zo spannend wat er in zit ! Alvast fijne feestdagen xxxxx

 9. Zoooooo dan ha… Ook al zo’n geweldig pakket!!!!! 😉 Ik doe echt graag enorm mee voor dit pakket!! Super…
  Groetje ilsiee

 10. Super leuke actie Carolien. Doe graag mee met je actie
  Lijkt me leuk om dit te winnen zodat ik kan zien waar je je mee bezig houdt

 11. Super leuk, ik doe weer mee.
  Heb de actie gedeeld op Facebook & Twitter.

 12. Nog zo’n leuke winactie zeg! Ik doe graag mee en heb deze post op Twitter gedeeld 🙂

 13. Heerlijk!!! Ik doe graag mee!! Verplicht tijd voor mezelf maken. Badkamer op slot en tutten maar.

 14. Ja super leuk! Ik doe graag mee, allemaal leuke verrassingen! Zie ik daar nou 2 nagellakjes? Ik heb gedeeld op Facebook, Twitter, insta en pinterest. Ik denk alleen niet dat jou taggen goed is gegaan op Facebook en pinterest. Sabrina wtw en Sabrina

 15. Superleuk! I love beauty, dus ik moest wel meedoen hieraan haha. Ik heb het gedeeld via Pinterest en Google+!

 16. Geweldig natuurlijk doe ik mee. Zo’n prachtig pakket kun je toch niet laten schieten! Echt heel erg lief van je!

 17. Een hele goedemorgen Carolien.
  Wauw wat een verwennerij zeg, ik doe zeker gezellig mee
  niet normaal wat ontzettend gaaf is dit

  Ik ga mijn uiterste best doen om alles netjes te doen ik volg jou op alle kanalen
  Instagram yessicaleidner ik moet nog gepost doen tagge en jou tagge dat komt goed.
  Facebook als Jessica Jill John leidner ik zal zometeen effe op jou page deze actie delen moet ik nog doen
  Tenslotte volg ik jou op Twitter en pinterest,en volg je op bloglovin en gereageerd en zo ❤ gedaan en gedeeld

  Heel veel succes met de loting

  Ik zet mijn klavertje 4 in.

  Liefs Jessica

 18. Wat een leuke verassing vol met verwennerij ❤. Ok ben heel nieuwsgierig en duim hard mee voor dit leuke pakket.

 19. Hoi wat is dit super gaaf, ook ik waag graag een kansje is niet voor mezelf hoor nee ik doe heel graag mee voor mijn lieve vrouwtje mijn aanstaande bruid.
  Juli 2018 gaan wij trouwen dus duurt niet lang maar om even terug te komen op die prachtige winactie
  Dit is toch geweldig zeg, volgens mijn heb je trouwens ook vele uren alle cadeautjes ingepakt echt heel lief.
  Ik zal je vertellen wat ik allemaal gedaan heb

  *ik volg je op Facebook, John leidner ook heb ik vrienden uitgenodigd *en mijn aanstaande vrouw getagt en *vrienden getagt en *gedeeld.en jou getagt*
  *Ik volg je op *YouTube
  *Ik volg je op *Instagram johnleidner *geregeerd vrienden *getagt en *repost gedaan en ook jou *getagt

  En jou blog volg ik ook

 20. Goedemorgen Ik had net een reactie geplaatst maar het word niet geplaats
  Dan doe ik het nog een keer

  Ik doe heel graag mee voor mijn aanstaande vrouw
  Ik doe ook mee met je kerstpakket nr 1
  Zou geweldig zijn om mijn aanstaande vrouw Jessica te kunnen verrassen hebben samen 1 dochtertje ‍‍en kunnen het erg goed gebruiken en als wij zouden winnen dan maken wij nog 2 meidenblij namelijk onze 2 nichtjesdie beiden nog op school zitten
  Ik volg je op Facebook John leidner en vrienden uitgenodigd en gedeeld en mijn vrienden getagt
  Volg je op Instagram en ook jou getagt en gepost gedaan en vrienden getagt
  En volg je ook op bloglovin jou blog en gedeeld

  Wij gaan heel hard duimen

  Succes met de loting Wij gaan hard duimen

 21. Jaaa super leuk!! Ik ben dol op verrassingen en op beauty! Dus dit pakket vind ik natuurlijk helemaal GEWELDIG!! Ik doe graag mee!! Helaas geen twitter en instagram, maar wel het bericht gedeeld op Facebook!! Super prijs!

 22. heb graag intresse.. mijn man werkt als zzper dus helaas krijgt hij nooit geen kerstpakket..en zelf werk ik niet.. zou het erg leuk vinden om te winnen!

 23. Super leuk! Ik doe graag mee heb net je bericht gedeeld op fb pinterest LinkedIn en Instagram.

  1. Geen Instagram. Alleen fb pinterest en LinkedIn. Maar echt een super actie!

 24. Dit is zo’n mooie actie! Ik weet zeker dat ik mijn beste vriendin hier ontzettend blij mee kan maken.Toen mijn vriendin hoorde dat zij ernstig ziek was stortte haar hele wereld in. Al haar dromen… weg. Maar met de steun van haar lieve vriendinnen heeft deze powervrouw de moed opgeraapt en is zij keihard gaan werken om haar dromen weer te vervullen. Zij is weer in haar zichzelf gaan geloven en heeft sommige doelen al mogen bereiken. Wij zijn als vriendinnen super trots op haar en willen daarom graag dit pakket voor haar winnen! Want deze vrouw is zo ontzettend bijzonder, vinden wij.

Comments are closed.