Kerstpakket nummer 2 – Het mega beauty pakket winactie!!

Ja ja, Kerstpakket nummer 2 komt nu online. Voor dit pakket heb ik enorm mijn best gedaan om een enorme doos vol te maken. En dat is in mijn ogen erg goed gelukt. Het thema van dit pakket is beauty en er zit genoeg in voor een mooi begin van het nieuwe jaar. Doe jij mee?

In kerstpakket nummer 2 heb ik dus het thema beauty doorgevoerd, waar ik enorm veel leuke dingen voor heb geschopt. Omdat een kerstpakket natuurlijk een verrassing moet zijn tijdens het uitpakken, heb ik wel een aantal sneak peaks voor jullie. Zo is de doos net zo groot als bij kerstpakket nummer 1. En heb ik de doos gevuld met zowel beauty spulletjes, als verwen spulletjes. Denk hierbij aan heerlijke producten voor me-time, maar ook voor onder de douche of in bad. Daarbij zitten er nog veel meer leuke en lekkere dingen in.

Kerstpakket nummer 2

kerstpakket
Om jullie een idee te geven hoe groot de doos is, en wat je allemaal kunt verwachten, heb ik natuurlijk wat foto’s gemaakt van de ingepakte cadeautjes. In dit pakket zitten meer dan 50 cadeautjes, met verschillende waarde. Zo zitten er producten in van een paar euro, maar kom je ook producten tegen van een mooie prijs van bijna 50euro. Al met al zit er een waarde in van bijna 200euro. Misschien wel iets meer zelfs. Als je je afvraagt waarom de foto zo wazig is, dat is natuurlijk om het een verrassing te laten zijn!
kerstpakket nummer 2

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket?
– Laat een reactie achter onder dit bericht met een geldig email adres
– Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen (facebook, twitter, instagram, etc)

Tag mij eventueel in de verschillende berichten, zodat ik kan zien wat je allemaal hebt gedaan. Je maakt hierdoor meer kans op dit pakket!

Op 26 december 2017 (2e kerstdag) om 12:00uur maak ik de winnaar bekend (dan sluit ook deze winactie), en stuur ik nog diezelfde dag een email naar de winnaar. Wie weet begint jouw nieuwe jaar dus wel heel erg goed! Het pakket wordt dan zo snel mogelijk naar de winnaar op gestuurd.

Veel succes!

Volg:

48 Reacties

 1. Christa lindhout
  11 december / 06:03

  Ik doe graag mee met ook je 2e pakket. Heb ik meer kans hoop ik zo.

 2. Marange Krouwel
  11 december / 06:46

  Jaaaa een beauty pakket…dat vindt deze mama super. Ik doe mee

 3. Grete Karina
  11 december / 07:01

  Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee!

  • Carolien
   Auteur
   11 december / 08:49

   Leuk dat je mee doet!

 4. carola donkelaar
  11 december / 07:29

  Oooh wat super leuk dat het een surprise is!
  Ik krijg op mn werk altijd vvvbonnen ook erg dankbaar voor maar stiekem kijk ik altijd uit naar het kerstpakket van mn vader zo leuk samen uitpakken dat mis ik wel bij mijn werk
  Ik ga het overal voor je delen want heel NL moet het weten hihi

  fijne sneeuwdag!

  liefs carola / croltje

  • Carolien
   Auteur
   11 december / 08:48

   Jaa ik houd van kerstpakketten! Altijd heel spannend en gezellig om uit te pakken. Fijne dag!

 5. leoni
  11 december / 07:30

  Wat lief weer ,ik maak graag kans want ik ben dol op beauty producten. Het mooie van zo een verrassingspakket lijkt mij dat je dan ook allerlei producten hebt die je anders niet zou kopen, zo zou ik ze mooi allemaal kunnen uitproberen en als het dan bevalt heb ik weer nieuwe favorieten merken etc gevonden 🙂

  • Carolien
   Auteur
   11 december / 08:44

   Daar heb je zeker gelijk in, ik heb geprobeerd een leuk en gevarieerd pakket samen te stellen.

 6. 11 december / 07:36

  Leuk! Ik doe graag mee. Helaas geen kerstpakket voor mij dit jaar omdat ik werkloos ben. En hier kijk ik elk jaar toch wel naar uit.

  • Carolien
   Auteur
   11 december / 08:42

   Leuk dat je mee doet! Ik ken het, ben zelf ook werkloos maar wie weet volgend jaar.

 7. Anja
  11 december / 08:18

  Heel erg leuke actie ik doe graag mee nu het buiten ☃️❄️ Kan ik wel een leuke verrassing gebruiken

  • Carolien
   Auteur
   11 december / 08:41

   Leuk dat je mee doet!

 8. Marina korink
  11 december / 08:25

  Kerstpakketten zijn altijd leuk! Om te geven en te krijgen. Ik doe graag met deze 2 de ook mee omdat ik dan verschillende mensen blij kan maken Dan zijn sommige mensen echt blij want met dit pakket kunnen een paar mensen weer een paar weken vooruit!Superleuk! Prettige kerstdagen alvast

  • Carolien
   Auteur
   11 december / 08:41

   Leuk dat je mee doet! Jij ook hele fijne kerstdagen!

 9. Lieke b
  11 december / 12:08

  Super leukkk !! Ik doe mee zo spannend wat er in zit ! Alvast fijne feestdagen xxxxx

 10. ilsiee
  11 december / 12:14

  Zoooooo dan ha… Ook al zo’n geweldig pakket!!!!! 😉 Ik doe echt graag enorm mee voor dit pakket!! Super…
  Groetje ilsiee

 11. Esther
  11 december / 12:36

  Super leuke actie Carolien. Doe graag mee met je actie
  Lijkt me leuk om dit te winnen zodat ik kan zien waar je je mee bezig houdt

 12. Anita te Gussinklo
  11 december / 13:45

  Super leuk, ik doe weer mee.
  Heb de actie gedeeld op Facebook & Twitter.

 13. Rosanne
  11 december / 14:21

  Nog zo’n leuke winactie zeg! Ik doe graag mee en heb deze post op Twitter gedeeld 🙂

 14. 11 december / 16:19

  hahahaha, je bent de queen van de Kerstcadeaus 😛

 15. Herma Sandee
  11 december / 21:15

  Wat lief van je!! Ik doe graag mee!!

 16. Helma Keijzer
  11 december / 22:03

  Heerlijk!!! Ik doe graag mee!! Verplicht tijd voor mezelf maken. Badkamer op slot en tutten maar.

 17. 12 december / 12:53

  Wow.. Would love to participate.. Thanks for an amazing chance.. I am from India and love your blogs…

 18. Amy
  13 december / 19:42

  Het lijkt me een super leuk pakket Ik doe zeker mee

 19. Angela
  14 december / 20:26

  Wat lief zeg, ik ben wel benieuwd wat er allemaal in zit ^_^

 20. 14 december / 23:50

  lovely!

  wishing you & yours a lovely holiday season 🙂

 21. Sabrina
  16 december / 11:03

  Ja super leuk! Ik doe graag mee, allemaal leuke verrassingen! Zie ik daar nou 2 nagellakjes? Ik heb gedeeld op Facebook, Twitter, insta en pinterest. Ik denk alleen niet dat jou taggen goed is gegaan op Facebook en pinterest. Sabrina wtw en Sabrina

 22. 16 december / 15:49

  Ik loot heel graag mee voor mijn zwangere zus Chantal en mij 😀 Facebook (Linda Raaijmakers), Twitter (@lindaenbjorn) en Instagram (@lindaenbjorn) groetjes Linda Raaijmakers l_raaymakers@msn.com

 23. Mara
  16 december / 18:39

  Lief gebaar, ik ben 27 december jarig dus ik doe graag mee 🙂

 24. Esther
  16 december / 18:55

  Spannend!! Ik doe graag mee 🙂

 25. Ngoc
  16 december / 19:03

  Superleuk! I love beauty, dus ik moest wel meedoen hieraan haha. Ik heb het gedeeld via Pinterest en Google+!

 26. Claudia Diependaal
  18 december / 01:12

  Geweldig natuurlijk doe ik mee. Zo’n prachtig pakket kun je toch niet laten schieten! Echt heel erg lief van je!

 27. 18 december / 06:39

  Een hele goedemorgen Carolien.
  Wauw wat een verwennerij zeg, ik doe zeker gezellig mee
  niet normaal wat ontzettend gaaf is dit

  Ik ga mijn uiterste best doen om alles netjes te doen ik volg jou op alle kanalen
  Instagram yessicaleidner ik moet nog gepost doen tagge en jou tagge dat komt goed.
  Facebook als Jessica Jill John leidner ik zal zometeen effe op jou page deze actie delen moet ik nog doen
  Tenslotte volg ik jou op Twitter en pinterest,en volg je op bloglovin en gereageerd en zo ❤ gedaan en gedeeld

  Heel veel succes met de loting

  Ik zet mijn klavertje 4 in.

  Liefs Jessica

 28. Marieke
  18 december / 10:00

  Ik wil graag meedoen

 29. Britt
  18 december / 10:03

  Wat een leuke verassing vol met verwennerij ❤. Ok ben heel nieuwsgierig en duim hard mee voor dit leuke pakket.

 30. John leidner
  19 december / 09:19

  Hoi wat is dit super gaaf, ook ik waag graag een kansje is niet voor mezelf hoor nee ik doe heel graag mee voor mijn lieve vrouwtje mijn aanstaande bruid.
  Juli 2018 gaan wij trouwen dus duurt niet lang maar om even terug te komen op die prachtige winactie
  Dit is toch geweldig zeg, volgens mijn heb je trouwens ook vele uren alle cadeautjes ingepakt echt heel lief.
  Ik zal je vertellen wat ik allemaal gedaan heb

  *ik volg je op Facebook, John leidner ook heb ik vrienden uitgenodigd *en mijn aanstaande vrouw getagt en *vrienden getagt en *gedeeld.en jou getagt*
  *Ik volg je op *YouTube
  *Ik volg je op *Instagram johnleidner *geregeerd vrienden *getagt en *repost gedaan en ook jou *getagt

  En jou blog volg ik ook

 31. John
  19 december / 09:38

  Goedemorgen Ik had net een reactie geplaatst maar het word niet geplaats
  Dan doe ik het nog een keer

  Ik doe heel graag mee voor mijn aanstaande vrouw
  Ik doe ook mee met je kerstpakket nr 1
  Zou geweldig zijn om mijn aanstaande vrouw Jessica te kunnen verrassen hebben samen 1 dochtertje ‍‍en kunnen het erg goed gebruiken en als wij zouden winnen dan maken wij nog 2 meidenblij namelijk onze 2 nichtjesdie beiden nog op school zitten
  Ik volg je op Facebook John leidner en vrienden uitgenodigd en gedeeld en mijn vrienden getagt
  Volg je op Instagram en ook jou getagt en gepost gedaan en vrienden getagt
  En volg je ook op bloglovin jou blog en gedeeld

  Wij gaan heel hard duimen

  Succes met de loting Wij gaan hard duimen

 32. Stephanie Rob
  19 december / 21:50

  Jaaa super leuk!! Ik ben dol op verrassingen en op beauty! Dus dit pakket vind ik natuurlijk helemaal GEWELDIG!! Ik doe graag mee!! Helaas geen twitter en instagram, maar wel het bericht gedeeld op Facebook!! Super prijs!

 33. annamarieke
  20 december / 13:05

  heb graag intresse.. mijn man werkt als zzper dus helaas krijgt hij nooit geen kerstpakket..en zelf werk ik niet.. zou het erg leuk vinden om te winnen!

 34. Tabita Verhoek
  20 december / 15:43

  Super leuk! Ik doe graag mee heb net je bericht gedeeld op fb pinterest LinkedIn en Instagram.

  • Tabita Verhoek
   20 december / 15:46

   Geen Instagram. Alleen fb pinterest en LinkedIn. Maar echt een super actie!

 35. nicole elisabeth
  20 december / 16:07

  Wauw wat gaaaf! Ik doe mee 🙂

 36. Sevilay
  20 december / 20:07

  Ik doe graag mee

 37. Hannah Kagenaar
  21 december / 20:52

  Dit is zo’n mooie actie! Ik weet zeker dat ik mijn beste vriendin hier ontzettend blij mee kan maken.Toen mijn vriendin hoorde dat zij ernstig ziek was stortte haar hele wereld in. Al haar dromen… weg. Maar met de steun van haar lieve vriendinnen heeft deze powervrouw de moed opgeraapt en is zij keihard gaan werken om haar dromen weer te vervullen. Zij is weer in haar zichzelf gaan geloven en heeft sommige doelen al mogen bereiken. Wij zijn als vriendinnen super trots op haar en willen daarom graag dit pakket voor haar winnen! Want deze vrouw is zo ontzettend bijzonder, vinden wij.

 38. 24 december / 14:20

  Wat een mooie actie.Fijne kerstdagen. Ik doe graag mee. Ik heb je actie gedeeld op Facebook en Twitter.

 39. Britt
  25 december / 00:43

  Hele fijne feestdagen toegewenst. Kus Britt

  • Carolien
   Auteur
   25 december / 09:12

   Jij ook hele fijne dagen Britt!