Winactie | Een kerstpakket met o.a. Nire beauty kwasten!

kerst

Het is december en zoals elk jaar probeer ik dan altijd even wat extra’s voor mijn lezers te doen. Ook dit jaar is het mij gelukt om weer een aantal toffe kerstpakketten samen te stellen en vandaag komt de eerste online. Je maakt bij deze winactie kans op dit samengestelde pakket vol cadeautjes om jezelf te verwennen.

Ja ja, het is mij ook dit jaar weer gelukt om een aantal toffe pakketjes samen te stellen. Het leuke van deze jaarlijkse winactie die ik nu al een aantal jaren doe, is dat het echt een cadeautje is om te krijgen. Wat er allemaal in het pakket zit is dus echt een verrassing en ik kan je alvast verklappen dat de vorige winnaars dit echt een feestje vonden om uit te pakken!

Win een kerstpakket met o.a. Nire beauty kwasten!

Sinterklaas staat voor de deur en we kijken dit jaar misschien wel meer uit naar kerst dan alle andere jaren. De kerstboom staat bij ons al een 2 tal weken (misschien zelfs al wel 3!) en ik weet dat wij niet de enige zijn die het graag wat gezelliger willen maken.
kerst

In dit kerstpakket kun je onder andere kwasten van het beauty merk Nire beauty verwachten, maar ook items voor een me-time momentje, om echt even te ontspannen!
Uiteraard zoals elk jaar als cadeautjes verpakt zodat je tijdens het uitpakken echt iets hebt om naar uit te kijken. Daarnaast is het dan ook echt een verrassing tijdens het uitpakken!

Hoe maak je kans op dit kerstpakket?
– Volg LiefsCarolien op Instagram
– Like de laatste 3 insta posts
– Tag je vriendinnen/vrienden en laat weten dat jij mee wilt doen onder de post op instagram

En dat is het! De gelukkig winnaar word op zaterdag 19 december bekend gemaakt, zodat het pakket nog voor kerst bij jou wordt bezorgd.

Wat denk jij dat er allemaal in het pakket zit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Winactie | Een kerstpakket met o.a. Nire beauty kwasten!

  1. Hier a je zeker iemand mee verrassen en verwennen. Met Nire Beauty producten ben ik nog niet bekend.

Comments are closed.