Winactie | Beauty pakket

Deze maand is er een klein feestje. Want 3 jaar geleden had ik besloten om een blog te beginnen. En hier zijn we dan. 2 namen verder en een eigen domein, ben ik nu zeer tevreden over mijn eigen blog/website. Daarom.. heb ik een winactie voor jullie. Maar liefst 2 mensen kunnen iets winnen. Wat? Dat lees je hieronder.
lente


Samen met de website Pilaten.nl organiseer ik deze winactie. Ik mag maar liefst 2 pakketjes weggeven aan 2 lieve bezoekers van LiefsCarolien.nl.  Wil jij meedoen? Lees dan hieronder wat je kan winnen, en wat je daarvoor moet doen.

Wat kun je winnen?
2x een pakketje die er als volgt uit ziet.
Een lipmasker, de bekende zwarte black head masker en een kwast om het aan te brengen.

pilaten

Wat moet je doen?
– Volg mij op instagram, en deel de foto over de winactie.
– Laat een reactie achter dat je mee doet (en een geldig emailadres)

* Belangrijk!
Meedoen kan nu ook via Facebook op twitter. Deel het bericht van dit artikel en tag mij erin. Je maakt dan ook kans op 1 van deze 2 pakketjes!

De winactie loopt tot maandag 29 februari 12uur (tussen de middag).

Heel veel succes!

Volg:
Share:

28 Reacties

 1. lveening
  25 februari / 07:59

  Wat leuk! Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog. -x-

  • 25 februari / 08:19

   Dankjewel! xx

 2. Josanne Dannenberg
  25 februari / 08:40

  Wat leuk! Ik doe mee 🙂

  • 25 februari / 08:47

   Leuk dat je mee doet Josanne!

 3. 25 februari / 09:09

  Oh ja! Ik doe mee! Ik zal zelfs een foto posten met de maskers op als ik win! Lol!

  • 25 februari / 12:36

   Haha 🙂 Leuk dat je mee doet !

 4. 25 februari / 09:15

  Leuke actie! Ik doe mee! Gefeliciteetd met de drie jaar!

  • 25 februari / 12:37

   Dankjewel! Succes

 5. 25 februari / 09:44

  3 jaar alweer! Echt heel lang. Ik vind een jaar al super lang, maar dit is gewoon 3x zoveel haha! Gefeliciteerd, ik ben trots op je! Geen idee waar ik precies mijn email moest plaatsen, maar mijn email is: jjolieke.contact@gmail.com

  • 25 februari / 12:38

   Aah dankjewel, ja 3 jaar is echt super lang. En zoveel veranderd intussen. Maar ik doe het nog steeds met heel veel liefde. Succes!

 6. 25 februari / 09:50

  Super leuke winactie! Gefeliciteerd met je blog! Ik doe graag mee x

  • 25 februari / 12:38

   Dankjewel, wat leuk dat je mee doet! xx

 7. sabrina
  25 februari / 11:07

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! En nog vele jaren natuurlijk 🙂

  • 25 februari / 12:38

   Dankjewel, ik hoop het ook nog heel lang te mogen doen 🙂

 8. 25 februari / 19:42

  Gefeliciteerd met je blog,al weer drie jaar wat gaat de tijd snel,Hopelijk mogen we nog lang van je blog genieten meid, ga zo door, ik doe graag mee met je winactie meid!

  • 25 februari / 19:43

   Wat lief, dankje Rowenia <3 Ja hoop er nog heel lang mee door te gaan :)

  • 26 februari / 08:41

   Leuk dat je mee doet 🙂

 9. 25 februari / 22:46

  Super leuk! Ik ben altijd al erg nieuwschierig geweest naar van die aziatische beauty producten. Zo heb ik op ebay (voor de grap) al een keer een apparaatje gekocht voor 1 dollar die je neus smaller zou moeten maken 😉 en kocht ik op Amazon een aziatisch wenkbrouw setje. Deze twee maskers kende ik nog niet en lijken me dan ook erg leuk om eens uit te proberen!

  • 26 februari / 08:42

   Leuk! Doe je mee met de winactie?

 10. Tamara TS
  26 februari / 12:19

  Van harte gefeliciteerd met je 3e blogjaardag! Wat een leuke winactie, ik ben erg nieuwsgierig naar de maskertjes! Heb ze al enkele malen voorbij zien komen en lees er goede dingen over. Ik heb gerepost en mijn Instagram is paramara1982.

  • 26 februari / 12:24

   Wat super leuk dat je mee doet 🙂 Ik zag je post inderdaad voorbij komen 🙂 Dankjewel, ik hoop nog zeker het dubbele te gaan halen met mijn blog, op naar 5/6jaar! 🙂

 11. 28 februari / 09:48

  Wow alweer 3 jaar!!! Wat gaat het hard!! Super leuk meid!!! Ik ga zeker mee doen!! 🙂 Mag het alleen via instagram of moet het ook via Facebook ?
  Mailadres : Jorabakker@gmail.cm

  • 28 februari / 11:05

   Dankjewel Joor! Ja, de 3 jaar is echt snel gegaan, voor je het weet komt de 5 jaar er alweer aan 🙂 Super leuk dat je mee doet, je kan mee doen via twitter, Facebook of instagram. Je mag zelf kiezen waar je mee doet. Je hoeft alleen maar mij te taggen (zodat ik kan zien dat je mee doet) en het bericht van deze winactie delen om kans te maken! Liefs

 12. 28 februari / 14:51

  Gefeliciteerd met het drie jarig bestaan.
  Wat leuk, ik doe graag mee. Ik alle stappen van Instagram gedaan en ik heb het berichtje gedeeld via Twitter.

  • 28 februari / 15:06

   Dankjewel Bertina! Wat leuk dat je mee doet 🙂 xx

 13. 28 februari / 23:27

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee

  • 29 februari / 09:06

   Wat leuk dat je mee doet! Veel succes. Liefs