Wilkinson Sword – Hydro Silk Bikini

Wilkinson Sword
Een tijdje geleden kreeg ik via de mail een persbericht over de nieuwe Wilkinson Sword. Vorige week kreeg ik daarvan extra informatie, en besloot ik om hierover een artikel te schrijven. Wilkinson heeft namelijk een nieuw scheersysteem, namelijk de Hydro Silk Bikini. Maar wat is hier nou anders aan dan de andere scheersystemen? Ik laat je het vandaag zien in dit artikel.

Sinds deze maand is de nieuwe Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini te koop in de winkel, een multi talent als het aankomt op scheren. Hij trimt, scheert nauwkeurig en is ook nog eens heel erg zacht voor de kwetsbare huid (van bijvoorbeeld je bikinizone). Dit scheersysteem zal je een handje helpen om je 100% bikini-proof te voelen, ook al zal je dat waarschijnlijk nooit helemaal voelen. Maar dit apparaatje doet daarvoor behoorlijk zijn best.
Wilkinson Sword

Met de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini heb je verschillende mogelijkheden om je te ontdoen van haartjes. Zo heeft het een waterdichte trimmer, die werkt op een batterij. Die kan worden ingesteld op 3 verschillende haarlengtes. Maar ook heeft het 5 curve-sensing mesjes die zich aanpassen aan de contouren van je lichaam. Het zorgt voor een comfortabele scheerbeurt en een onweerstaanbaar zachte huid. En door de waterdichte behuizing kan dit scheersysteem probleemloos mee onder de douche.
Wilkinson Sword
Wilkinson Sword

Wat ik vind van de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini?
Zelf gebruik ik eigenlijk altijd wegwerp scheermesje. Ik snapte nooit zo goed waarom mensen duurdere scheermesjes zouden halen, als je er toch niet zo heel lang mee kunt doen. Maar ik ben om! De Wilkinson Hydro Silk Bikini is een heel fijn scheerapparaat, waarmee je heel makkelijk zelf kunt bepalen hoe en waarmee je je lichaam scheert. De trimmer is erg prettig in de hand, en vind ik zelf erg fijn te gebruiken op plekjes zoals mijn onderbenen waar ik met de scheermes niet langs durf. Daarnaast is de scheermes erg zacht, en geeft het na het scheren een nog zachter gevoel. Ik merk dat mijn huid het prettig vind om iets meer verzorging te hebben na het scheren. Mijn benen zijn niet meer zo rood en gevoelig na het scheren met de Hydro silk bikini.

De Wilkinson Hydro Silk Bikini is vanaf deze maand verkrijgbaar in alle bekende drogisterijen en kost ongeveer €15,99.

Wat vind jij van de Wilkinson Hydro Silk Bikini? En wat gebruik jij meestal voor het scheren?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Wilkinson Sword – Hydro Silk Bikini

Comments are closed.