Wildlands & Bloggers ontmoeten

wildlands
Afgelopen maandag schreef ik in de Happy new month dat ik deze maand bloggers ging ontmoeten. Die maandag was het ook meteen zo ver. We spraken af bij Wildlands, en ik neem jullie graag mee bij deze leuke maar vooral gezellige dag. Benieuwd welke bloggers ik heb ontmoet, en waarom we naar Wildlands gingen, en hoe ik het heb ervaren? Lees dan zeker even verder.

Een dagje naar Wildlands Emmen

Een paar maand geleden had ik met een aantal volgers van mijn blog afgesproken om elkaar te gaan ontmoeten. Demi van Creabealounge, Marleen van photobookfrommarleen en Heleanne de zus van Marleen, zijn de bloggers waarmee  ik had afgesproken. We wilden allemaal heel graag een keer naar de nieuwe dierentuin in Emmen, dus werd dat ook gelijk de plek waar we elkaar zouden ontmoeten. Een leuk dagje weg, en nieuwe mensen ontmoeten is natuurlijk altijd een goed idee! We spraken om 11uur af bij het station in Emmen, maar dit werd uiteindelijk een half uur later omdat ik in de file stond bij de afslag van Emmen. Nadat ik eindelijk op het station aan kwam was het even zoeken, maar al snel zagen we elkaar. Nadat we ons zelf hadden voorgesteld reed ik naar de parkeerplaats en liepen we met z’n alle naar de dierentuin. Het klikte meteen, en het was onwijs leuk, maar ook spannend. Althans ikzelf vond het best spannend, want ook al heb je al zo lang contact via je blog en via whatsapp, toch is en blijft het spannend om iemand in het ‘echt’ te ontmoeten. Het zijn stuk voor stuk hele lieve meiden en we hebben zeker genoten die dag. Maar goed we gingen dus naar Wildlands, en daar van wil ik jullie heel graag een paar mooie foto’s laten zien.

Note tussendoor; Ik reed mijn eerste lange afstandsrit (160 km) in m’n uppie. Ik vond het heerlijk en heb zowel de heen als terugweg genoten. Momenteel ruim 500 km al gereden sinds mijn rijbewijs (binnenkort een leuk artikel daarover!).

wildlands wildlands
Het park is echt heel erg mooi geworden. De verschillende werelden hebben ze heel erg mooi gedaan. Als eerste gingen we naar Jungola, waar een vlindertuin en een vogeltuin was. Echt prachtig. Ook was er een verblijf met olifanten. Echt heel erg schattig, ze hadden zelfs kleintjes.

wildlands wildlands

Toen we dat gedeelte van het park hadden gezien gingen we naar Nortica. Waar we onder andere deze hele lieve zeeleeuw zagen liggen. Hij had het erg warm, en volgens mij had hij er ook echt geen zin meer in.

wildlands
In nortica zijn we ook naar een 4d attractie geweest, dat vond ik heel erg mooi gemaakt. Erg leuk om naar toe te gaan, zowel voor jong als oud is het erg leuk!  Na Nortica liepen we door naar het laatste gedeelte van het park.

wildlands
Ook de nijlpaarden hadden het helemaal gehad, en lagen samen te luieren. Het was ook wel erg warm hoor! En nijlpaard zijn is gewoon onwijs vermoeiend en zwaar werk!

wildlands
Ook de stoere leeuw besloot een dutje te doen. Kijk hem schattig zijn als hij slaapt.

wildlands
De giraffen waren wel enigszins in de benen.

We hebben ons de hele middag vermaakt, en rond half 5 besloten we om weer naar huis te gaan. Samen met de meiden liepen we terug naar de parkeerplaats, en heb ik ze weggebracht naar het station. Daar namen we afscheid van elkaar, en ging ik richting huis. Ik deed er iets langer dan een uur over, maar gelukkig geen file gehad. Ik vond het een hele mooie en vooral leuke en gezellige dag. Het lijkt me heel erg leuk om ook andere bloggers te ontmoeten (dus mocht je dat willen, laat het ook vooral even weten!). Demi, Marleen en Heleanne ik heb onwijs genoten van deze leuke dag en het is zeker voor herhaling vatbaar. Jullie zijn zoals ik net ook al schreef, stuk voor stuk hele lieve en bijzondere meiden en ik vond het heel erg gezellig.

Hebben jullie wel eens bloggers ontmoet, en wat hebben jullie toen gedaan? Zo nee, lijkt het je leuk om bloggers te ontmoeten?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Wildlands & Bloggers ontmoeten

  1. Wat super leuk 🙂 ja had vd week Mandy en Sonja ontmoet. Heb wel meerdere bloggers ontmoet! Is super spannend. Maar wel enorm leuk! Je kent elkaar soms beter dan losse vrienden en kennissen. Je schept een soort band omdat je samen iets gemeen hebt het bloggen. En gewoon op instagram ook actief!

  2. Leuk! Die nieuwe dierentuin lijkt mij heel mooi!
    Mijn zus en moeder zijn ook allebei blogger. Zo fijn om iemand in de buurt te hebben waar je even terecht kunt voor vragen

  3. Wauw!!! Super leuk meid!!! Ik ga binnenkort ook bloggers ontmoeten en heb er zin in! Lijkt me ook erg leuk om jou te zien btw! 🙂 leuk dat jullie naar de nieuwe dierentuin zijn geweest!

  4. Leuke foto’s heb je gemaakt! En ook superleuk dat je andere bloggers heb ontmoet. -x-

  5. Heel leuk artikel. Ik vond het erg leuk om je te hebben ontmoet en je bent zeker een hele leuke meid. Ik hoop dat we elkaar gauw weer gaan zien 🙂

Comments are closed.