affiliate links gebruiken
Anders

Wie zijn de kandidaten van Wie is de mol 2018?

Nog maar 2 maanden en dan kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Wie is de Mol. Er gaan al een tijdje geruchten op internet wie de kandidaten van Wie is de Mol 2018 kunnen zijn. Ik heb ook zo mijn vermoedens, wil je weten wie?

Ik ben een enorme fan van het programma die al onwijs veel jaren op televisie te zien is. Zodra het seizoen is afgelopen kijk ik alweer uit naar het volgende seizoen. En altijd rond deze tijd begin ik met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen, wat altijd veel werk kost. Elk jaar kan je namelijk genieten van een nieuwe serie molblogs. Daarom nu een artikel over wie de kandidaten zouden kunnen zijn. Of dit echt de kandidaten zijn weet alleen het programma zelf. Maar de verdenkingen zijn hoog!

Wie is de Mol 2018 kandidaten?

1. Stine Jensen

2. Olcay Gulsen

3. Ron Boszhard

4. Loes Haverkort

5. Simone Weimans

6. Bella hay

7. Jan Versteegh

8. Emilio Guzman

Deze 8 personen waren in de periode tussen 28 mei 2017 en 17 juni 2017. De datums waarop waarschijnlijk de opnames van het nieuwe seizoen hebben plaatsgevonden. Ook gaat er een gerucht dat Georgiรซ dit jaar het land is waarin het seizoen afspeelt. Heel spannend allemaal, en we moeten nog even wachten voordat we alle antwoorden krijgen op onze vragen. Het nieuwe seizoen start in Januari 2018, dus het is nog eventjes wachten.

Kijk jij er ook al naar uit?

2 thoughts on “Wie zijn de kandidaten van Wie is de mol 2018?”

Comments are closed.