Lifestyle

Wie is de mol | molblog 7

Wat een leuke aflevering was dat afgelopen zaterdag. Er zijn best wat opvallende dingen gebeurt, maar voor de rest moest ik ook vooral hard lachen! Ik vertel je hoe aflevering 7 ging in alweer molblog 7. Ik ben heel erg benieuwd of jij al op 1 mol zit. Ik wel!


Iets is niets, was de titel van deze 7e aflevering. Er werden weer 3 spellen gespeeld, en er ging iemand naar huis.

Opdracht 1:
Het verlaten spookachtige resort, het schijnt vroeger een prachtig resort te zijn geweest, maar is nu een plek waar je liever niet wilt komen. In dit verlaten resort moesten de kandidaten hun eigen koffer terug vinden. Ontzettend enge piccolo’s achtervolgde de kandidaten die in het resort moeten gaan zoeken. Bij de control room waren camera’s  op verschillende plekken te zien in het resort. Ook zagen ze daar meerdere keren piccolo’s voorbij komen. Annemieke was degene die het langst in de control room was, ze had dus een behoorlijke sleutelpositie. Ondanks dat er een aantal keren werd gezegd dat Tim zijn koffer gezien zou zijn. Uiteindelijke was Tim de enige wie zijn koffie heeft gevonden, Annemieke is niet eens aan de beurt geweest. Ook heel slim dat ze aan het einde van de opdracht pas doorhard dat er  per camera een locatie bij stond, zo hadden de kandidaten natuurlijk ook veel sneller de koffers kunnen vinden! 300 euro voor in de pot!

Opdracht 2:
Kwartet, een heel leuk spel dat alles zomaar kan veranderen. Klaas won de zwarte vrijstelling. En Annemieke pakte een vrijstelling en 6 jokers. De anderen hadden iets minder geluk. Er zat ook min geld in het spel, en zo waren ze met dit spel ook ineens 1000 euro lichter. Misschien dat ze bij de laatste opdracht wat meer geluk zouden hebben.

Opdracht 3:
De restaurant opdracht, Molino opent eenmalig zijn deuren. Rop en Taeke waren de leiders deze opdracht. Met een menukaart die de crew had samengesteld. De kandidaten moesten op fietsen langs plaatselijke restaurantjes het eten daar bestellen, en het vervolgens naar hun eigen restaurant te brengen. In alle drukte spuugt Klaas nog even over de kippenpootjes, die de gasten straks heerlijk op mogen eten. Toch is deze opdracht geslaagd en is er maar liefst 1060euro verdiend voor de pot.

Ik zit al weken in de klaastunnel en ik kom er niet meer uit. Ik denk echt dat Klaas de mol is. Zoveel verborgen hints naar hem, bijvoorbeeld tijdens de klooster opdracht waarin oud mollen allemaal een laatste woord vormde en je daar Klaas van kon maken. Annemieke en Klaas staan dan in mijn ogen al in de finale. Wie zou daar nog bij komen, en wie valt er net voor de finale af? We gaan het zien, de komende afleveringen.

Wie is jou mol?

14 thoughts on “Wie is de mol | molblog 7”

  1. Heel erg leuk geschreven! Ik kijk de hele tijd uit naar dinsdag, omdat er dan een molblog bij jouw online komt. Mijn mol is Tim.

  2. WAT?! Ik zit net ‘Wie is de mol?’ te kijken op het moment dat ik dit artikel voorbij zie komen. Hoe toevallig?! Tot nu toe zijn Klaas en Annemieke mijn mollen. (Maar Klaas wel iets meer.)

    1. Wat ontzettend leuk! En wat grappig dat je zo op mijn blog bent gekomen 🙂 Haha ja Klaas is echt mega verdacht, maar Annemieke snap ik eigenlijk ook wel, ze doet ook wel rare dingen!

  3. Pfff, ik kon het afgelopen zaterdag niet kijken en nu zaterdag weer niet en dan heb ik het al drie weken niet gezien. Ik schei er maar mee uit! Jammer dat wel.

    1. Haha ja klopt, en vanavond de volgende aflevering! Ik ben heel erg benieuwd wie er door gaan naar de finale 🙂

Comments are closed.