Wie is de mol Kandidaten 2017

 photo Jokers_zand_zpsg80wsu27.jpg

Wie zijn nu eigenlijk die Wie is de mol kandidaten die mee doen? Ik kende er eerlijk gezegd maar vrij weinig, toen ze werden voorgesteld. Daarom vond ik het tijd om maar eens even op zoek te gaan naar meer informatie. Laten we de 10 deelnemers eens onder de loep nemen, in de hoop ze een beetje beter te leren kennen.

Wie is de mol kandidaten

Molblog 2017; aflevering 1: http://wp.me/p6NtkS-2ey

Alle Wie is de mol kandidaten op een rij, met de nodige informatie erbij.


Diederik Jekel
Diederik is geboren op 22 juni 1984 in Bilthoven. Hij is een Nederlandse wetenschapsjournalist en schrijver. Hij schreef oa. enkele boeken en columns voor het NRC.next en KIJK. Hij ontving zelfs een Gouden pen. Verder presenteert hij het tv programma ‘De kennis van Nu’. En is hij regelmatig te zien bij wetenschappelijke onderwerpen in ‘De wereld draait door’, waar hij vaste gast is.

Imanuelle Grives
Imanuelle is op 1 april 1985 geboren in Rotterdam. Ze is een Nederlandse actrice die je oa. in Celblok H hebt kunnen zien. Ze speelde in verschillende films.

Jeroen Kijk in de Vegte
Jeroen is een van de oudere kandidaten in het spel. Hij is op 14 juni 1974 geboren in Emmeloord. Hij is presentator en voice-over. Je zult zijn stem herkennen in bijvoorbeeld ‘Eigen huis & Tuin’ en ‘RTL Boulevard’ waar hij de voice-over doet.

Jochem van Gelder
Die zullen de meeste mensen wel kennen. De oudste van het stel is op 23 mei 1953 geboren in Tiel. Je zult hem kennen van radio en tv, maar hij is ook zanger, schrijver, en acteur. Misschien wel het bekendste programma van hem is Praatjesmakers en Willem Wever.

Roos Schlikker
Geboren op 28 maart 1975. Ze is schrijfster en jounaliste. Ze is de enige kandidaten waarbij er geen geboorteplaats bij staat. Dat viel me gelijk op!

De andere helft


Sanne Wallis de Vries
Sanne is geboren op 12 februari 1971 in Amsterdam. Ze is Cabaretiere en actrice. Ze heeft oa. in Kopspijkers en Koefnoen gespeelt.

Sigrid ten Napel
De jongste van het stel is Sigrid die net een half jaar ouders is als mij. Ze is op 19 februari 1993 geboren in Lekkerkerk. Als actrice is ze oa te gezien geweest in Penoza en Lijn 32. Ze heeft zelf een Gouden kalf nominatie voor Beste vrouwelijke bijrol op haar naam staan.

Thomas Cammaert
Dan hebben we nog Thomas een Vlaamse acteur die op 25 april 1984 in Antwerpen is geboren. Hij is hoofdrolspeler in Soldaat van Oranje en heeft in Hema de musical gespeeld.

Vincent Vianen
Vicent is choreograaf en is geboren op 28 juli 1984 in Amsterdam. Zo is hij 1 van de choreografen in So you think you can dance. Hij werkt met sterren als Usher en Jermaine Jackson.

Yvonne Coldeweijer
Als laatste kandidaat hebben we Yvonne. Geboren op 21 december 1986 in Tilburg. Ze is oa. vlogger, actrice, en presentatrice. Ik ken haar als Keet! van Telekids. Ook heb ik haar mogen zien spelen in de musical Wicked waar ze Glinda speelde.

Dat zijn alle Wie is de mol kandidaten die dit seizoen mee spelen. Ik kijk uit naar de eerste aflevering die op 7 januari om half 9 ’s avonds zal zijn. Wil je mijn andere artikel over Wie is de mol nog terug lezen, klik dan hier.

Vraag: Ga jij Wie is de mol kijken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Wie is de mol Kandidaten 2017

  1. Natuurlijk ga ik weer kijken wanneer ik tijd heb! Wat een namen zeg, een groot deel ken ik niet eens! Maakt het vast niet minder leuk, kijk uit naar je molblogjes, die je hopelijk weer gaat schrijven? Xoxo

    1. Ja zeker ga ik die dit seizoen weer schrijven! Kijk er nu al enorm naar uit 🙂 Ik kende er ook veel van niet, nu iets beter door het schrijven van dit artikel. xx

Comments are closed.