Wie is de Mol gaat van start!

 photo Jokers_zand_zpsg80wsu27.jpg

Het begint weer! Wie is de mol gaat van start, en over nog maar 55 dagen kunnen al gaan genieten van het nieuwe seizoen. Vandaag wil ik jullie alvast een beetje bijpraten, zodat we in Januari kunnen starten met de hints en tips! Zoals elk jaar (wat ik nu al sinds ik blog doe) ga ik uiteraard weer elke week mijn blog voorzien van een update over Wie is de Mol! Maar nu trap ik alvast af met de algemene informatie over WIDM, met onder andere de kandidaten, en het land etc. Benieuwd naar het nieuwe seizoen? Lees dan zeker even verder!

Wie is de mol gaat van start

Afgelopen werden de kandidaten bekend gemaakt via een livestream op Facebook. Uiteraard zat ik klaar om dit op de voet te volgen. Wie mij kent, weet dat ik een grote fan ben van dit programma. Deze molblogs zoals ik ze zelf al jaren noem, worden altijd erg goed bekeken. Daarom ook dit jaar weer elke week hierover een artikel! In dit artikel deel ik de leader, de kandidaten, en uiteraard waar WIDM dit jaar gaat afspelen.

Hier alvast de leader van het nieuwe seizoen:

http://wieisdemol.avrotros.nl/player/video/leader-wie-is-de-mol-2017/

Kandidaten

Wie zijn nu eigenlijk de kandidaten die seizoen? Daar was ik nog wel het meeste nieuwsgierig naar. Voor mij redelijk veel onbekende namen tussen dit lijstje. Dit zijn de kandidaten:
Diederik Jekel, Imanuelle Grives, Jeroen Kijk in de Vegte, Jochem van Gelder, Roos Schlikker, Sanne Wallis de Vries, Sigrid ten Napel, Thomas Cammaert, Vincent Vianen en Yvonne Coldeweijer.
Omdat ik zelf nog maar weinig van deze mensen ken, heb ik besloten om hier binnenkort een extra artikel over te schrijven. Zo kunnen we bij de eerste aflevering gelijk starten met onze zoektocht, in plaats van het leren kennen van deze mensen.

Het land

Dit jaar extra leuk, want ze gaan namelijk naar de Verenigde Staten! Ik kijk er naar uit om alle mooie beelden van dit land te mogen gaan zien. In de leader zagen we al hele mooie beelden van onder andere dit land voorbij komen.

Kijk jij er ook al zo naar uit om elke week weer vol spanning de nieuwe aflevering te gaan kijken. Ben je een echte molloot, en vind je het leuk om deze molblogs op de voet te volgen? Abonneer dan zeker op mijn blog via de mol, zodat je geen enkel artikel mist. Uiteraard kun je dan ook je theorieën delen, en tips & tricks uitwisselen. Ben jij ook weer elke week van de partij, om samen de mol te ontmaskeren?

Wie is de mol kandidaten

Molblog 2017; aflevering 1: http://wp.me/p6NtkS-2ey

Vraag: Welke kandidaten ken jij allemaal al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Wie is de Mol gaat van start!

  1. Ik woon in België maar ben ook een fervent widm kijker! 🙂 Ik ken van de deelnemers enkel Jochem & Vincent. Leuk dat je iedere week er over gaat schrijven als het van start gaat, ik ben alvast benieuwd!

    1. Wat leuk! Best wel jammer dat er veel “onbekende” voor mij inspelen. Des te meer reden om voor onderzoek te doen en hier op mijn blog dit met jullie te delen. Ik kijk erg uit naar de eerste aflevering 😉

Comments are closed.