Wie is de mol 2022 | aflevering 9

wie is de mol

Dit is alweer de laatste Wie is de mol blog van 2022! Aflevering 9 vond plaats en dat betekend dat we volgende week weten wie dan toch die mol bleek te zijn! Uiteraard nemen we aflevering 9 nog helemaal door en vertel ik je wie ik denk dat de mol is!

Bizar dat het al bijna is afgelopen. Ik vond het een heel tof seizoen en ik zat al vrij snel in een tunnel op Kim Lian.

Wie is de mol 2022 – aflevering 9 Bedriegen

Het heeft deze aflevering geen zin meer om bontjes en jokers te bespreken. Er zijn nog maar 3 mensen over, namelijk Fresia, Kim Lian en Everon!

Fresia en Kim Lian zitten op Everon en Everon kiest voor Kim Lian.

De 3 spellen van deze laatste aflevering waren echt heel top!

Een kleine recap!


Opdracht 1: Fresia gaat als eerste maar ze laat echt heel vaak het alarm afgaan, daardoor is ze af en verdiend ze niets. Daarna gaat Everon en hij pakt 405euro. Als laatste is Kim Lian en zij gaat uiterst voorzichtig te werk en pakt deze opdracht het meeste geld. Ze heeft zelfs geen hints van de andere nodig om het geld te vinden! Wil ze bij deze opdracht nog even de anderen op een verkeerd been zetten?

Opdracht 2 : Shoppen in een supermarkt in het donker. Hilarisch als je het mij vraagt, zeker als er dan ook nog eens Nederlandse omroep gebruikt wordt. Kim lian wordt afgeschoten en ook Fresia wordt geraakt. Alleen Everon haalt het. Wat hier vooral opviel is dat Kim het wel even alleen doet, redelijk wat verkeerde dingen pakt. Hier wordt ook maar 325euro verdiend. Niet heel veel!

Opdracht 3: Ze moeten de goede spion vinden die het geld heeft. Hiervoor moeten ze meerdere opdrachtjes doen. Het gaat al mis als ze de portretten besluiten terug mee te nemen naar de computers omdat ze niet meer weten hoe ze eruit zien. Op de achterkant van de goede fotos staan letters die een woord vormen.
Helaas komen ze aan bij het verkeerde huis en pakken -1000euro.

Wie ik verdenk

Als jullie alle andere Wie is de mol blogs de afgelopen weken hebben gelezen hadden jullie al kunnen zien dat ik duidelijk op 1 iemand ging zitten. Kim Lian staat al een tijdje boven aan op mijn lijstje. Het is een totaal pakket waarbij ik denk dat zij de mol is. De kleding keuzes die ze had, de voorspellingen bij de opdrachten (ze heeft letterlijk het spel met de schapen benoemd!) en ga zo maar door. Maar ook de foto van het masker wat internet rond ging en waarbij je kunt zien dat zij achter dat masker zit. Oh en wat dacht je van het geld dat ze meerdere keren heeft achtergehouden? Waar heeft ze die 250euro gelaten?! Misschien dat de makers dit jaar dachten, dit is zo opvallend dat mensen nooit gaan denken dat zij de mol is.

Mijn mol is Kim Lian!
Aanstaande zaterdag 5 maart 2022 weten we dan eindelijk wie de mol is. Heel benieuwd naar de ontknoping met het gemaskerd bal!

Wie is jou mol?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.