Wie is de mol 2022 | aflevering 8

wie is de mol

Het was weer tijd voor het wekelijkse tv momentje! Wie is de mol aflevering 8 alweer, het seizoen is alweer bijna afgelopen! Wat is er allemaal gebeurt, wie is er naar huis en wat is de tussenstand met de jokers en vrijstellingen?

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2022 – aflevering 8

Naam aflevering: mollenvanger
Penningmeester: Everon
Afvaller: Thomas
Bontjes: Everon & Fresia.
Jokers: /

Dat was aflevering 8

1e opdracht: Carpet diem, max 2500 euro te verdienen
Ze moeten in het centrum alle straten bedekken met vloerkleden. Per strekkende meter krijgen ze 10euro. Everon en Thomas zijn voornamelijk bezig met kleden krijgen, Kim is druk met het leggen van de kleden. Kim begint ineens te roepen dat ze mee doen met een wereldrecord, daardoor helpen andere mensen ineens ook mee. Kim wil dat alle kieren gedicht worden en niets meer zichtbaar is. Misschien iets te overdreven als je het mij vraagt! Het was wel een heel kleurrijk geheel! Ze verdienen deze opdracht 44.5meter dus 445euro voor de pot.

2e opdracht: Heftig, max 1500 euro te verdienen
Kim en Fresia zitten in de lucht en krijgen vragen te zien waarbij de antwoorden op de grond liggen (de containers). Als alle vragen beantwoord zijn, blijft er 1 container over waar het geld in ligt. Als tenminste alle vragen goed beantwoord zijn! Ze houden 5 containers over en Thomas en Everon moeten kiezen. Kim noemde daarvoor dat ze voelde dat er 1 container nog weg moest. Daardoor willen Thomas en Everon die container gaan openen. Maar er ligt niks in die container. Maar ze verdienen dus niks!

3e opdracht: zand erover, max 2000 euro te verdienen.
Ze moeten een step in elkaar zetten (iedere kandidaat 1) maar die moeten ze zelf nog opgraven op het strand. Fresia vind als eerst een stuk van een step. Dan vinden Kim en Everon de handvaten van een step. Kim besluit dan de eerste alvast in elkaar te zetten. Fresia vind de 2e onderdeel. Ze hebben 1 complete step en 2 halve. Fresia, everon en thomas gaan rennen en kim gaat op de step. Ze verdienen 500euro. Thomas heeft helemaal niets gevonden deze opdracht!

Er is deze aflevering dus 945 euro verdiend. Dat had 6000 euro kunnen zijn.

Mijn hoofdverdachten op dit moment:
– Kim Lian (ik zit in een tunnel!)

De finalisten zijn Everon, Kim Lian en Fresia.

Wie verdenk jij na het zien van deze aflevering? En heb jij jou mol al definitief gekozen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.