Wie is de mol 2022 | aflevering 7

wie is de mol

Het was weer tijd voor het wekelijkse tv momentje! Wie is de mol aflevering 7 alweer. Wat is er allemaal gebeurt, wie is er naar huis en wat is de tussenstand met de jokers en vrijstellingen?

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2022 – aflevering 7

Naam aflevering: coulissen
Penningmeester: Everon
Afvaller: Laetitia
Bontjes: Everon & Fresia.
Jokers: Fresia heeft een groene vrijstelling, die zet ze deze aflevering in!

Dat was aflevering 7


1e opdracht: vakmanscha(a)p, max 2000euro te verdienen
De groep wordt in 2en gedeeld. De schapen moeten in het goede hok komen. Daarbij mogen ze ook nog eens het woord schaap niet noemen. Helaas gaat dat in de eerste minuut al verkeerd bij Kim Lian (die ook heel toevallig al wist dat deze opdracht zou komen!). Deze opdracht is echt zo’n opdracht die gewoon sowieso zou mislukken. Het is wel echt hilarisch om te zien! Het was ook behoorlijk chaotisch waardoor het benoemen van echte hints heel lastig is.
De opmerkingen van Kim Lian waren in ieder geval erg opvallend, net zoals dat ze al in de bus naar de opdracht wist dat ze deze opdracht gingen doen.
Ze moeten 815euro inleveren, ze hebben dus niets verdiend, ze hebben 800euro verloren!

2e opdracht: de boot missen?, max 1500 euro te verdienen
Iedereen gaat alleen in een bootje varen, om de mollies en de millies te fotograferen. Ze mochten maar 6x klikken (fotos nemen), en ze moesten oppassen voor de boefen! Fresia besluit om de boot overhoop te halen in de hoop een vrijstelling te vinden. Die vind ze natuurlijk niet maar fotos maakt ze ook al niet veel! Laetitia denkt dat Kim Lian in een pak op het strand loopt.
Ze verdienen 850euro. Aangezien ze nog geld moesten geven, krijgen ze maar 35euro. De mol schijnt in een bootje langs gevaren te zijn! Hiervoor ga ik later de aflevering nogmaals helemaal bekijken om te zien of er uberhaupt iets te zien is, die houden jullie nog van mij tegoed! Kim Lian had hiervoor wel de perfecte positie om als eerste te gaan.

3e opdracht: Testafette
De test begint met een spel. Ze moeten allerlei opdrachten oplossen voordat ze aan de test kunnen beginnen. Fresia zet haar vrijstelling in dus hoeft niet mee te doen. Het bleek best lastig te zijn, het eerste was het pakken van zakjes, daarna moesten ze met de balletjes uit het zakje de flesjes kapot schieten. Thomas komt als eerste bij de test, hij pakt de tafel met het vraagteken. Laetitia komt als laatste aan bij de tafels.

Mijn hoofdverdachten op dit moment:
– Kim Lian (ik zit in een tunnel!)

Wie verdenk jij na het zien van deze aflevering?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Wie is de mol 2022 | aflevering 7

  1. Ik verdenk ook Kim Lian. Alle dingen die jij al aangaf, maar ook als je de test en executie bekijkt. Alle deelnemers zitten op Kim Lian. Kim Lian zit op Everon, maar de mol gaat nooit naar huis. Dus gaat diegene naar huis die de test het traagst gemaakt heeft naar huis, Laetitia dus. Maar wellicht zit ik ook in een tunnel.

Comments are closed.