Wie is de mol 2022 | aflevering 6

wie is de mol

Het was weer tijd voor het wekelijkse tv momentje! Wie is de mol aflevering 6 alweer. Wat is er allemaal gebeurt, wie is er naar huis en wat is de tussenstand met de jokers en vrijstellingen?

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2022 – aflevering 6

Naam aflevering: Golfbeweging
Penningmeester: Everon krijgt het geld van Hila na haar vertrek
Afvaller: Sahil
Bontjes: Everon & Fresia.
Jokers: Laetitia(heeft hem deze aflevering ingezet), Sahil en Fresia hebben een groene vrijstelling!

Dat was aflevering 6


1e opdracht: In het verschiet, max 3500 euro te verdienen
2 teams gaan aan de slag. Het ene team moet ervoor zorgen dat er sleutels gevonden worden waarmee ze kisten kunnen openen waarin pijlen zitten. Die pijlen hebben de andere groep nodig om geld te kunnen verdienen. De eerste groep is Everon, Fresia en Laetitia, zij zijn de groep van de sleutels. De anderen, Kim lian, Sahil en Thomas zitten op het water. Laetitia vind al snel 2 sleutels. Ook Everon vind er 1. Fresia vind dat 3 van de 4 sleutels wel goed zijn en haalt de rest over om verder te gaan. Ze schieten de pijlen erg goed (totaal 7, daardoor konden ze 2450euro verdienen!) Thomas probeert er 1 te pakken en valt in het water. Maar alle pijlen kunnen ze pakken. De 2e groep moet nu door te suppen in een tunnel de kisten proberen te vissen. Sahil vangt de eerste kist, ook de andere pakken de eerste kisten. Maar helaas gaat bij Sahil een kist het water weer in door een badmeester? Kim heeft er 2 dus besluit om terug te gaan. Ook Thomas besluit om terug te gaan met 2 stuks, maar wil nog terug. Sahil verliest weer een aantal keer kistjes. Er is deze opdracht 1400euro verdiend, maar Kim lian besluit er 1100euro van te maken door geld weg te halen, maar bij het tellen komen ze wel op 1400!

2e opdracht: Reddingsactie, max 1740euro te verdienen
5 op de jetski, Everon is het overzichtspunt. Het is 1 grote chaos op het water! Everon krijgt amper respons. 3 boten zijn er gelukt. Daardoor verdienen ze 1305 euro, ze krijgen 1310euro van Rik!

Er is deze aflevering dus 2710euro verdiend. Dat had 5240euro kunnen zijn.

Fresia zit op Everon
Everon zit op Kim en Sahil
Kim zit op Sahil
Sahil zit op ?
Thomas zit op Sahil en Kim
Laetitia zit op? en zet haar groene vrijstelling in!

Mijn hoofdverdachten op dit moment:
– Kim Lian (ik zit in een tunnel!)
– Thomas

Wie verdenk jij na het zien van deze aflevering?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.