Wie is de mol 2022 | aflevering 5

wie is de mol

Het was weer tijd voor het wekelijkse tv momentje! Wie is de mol aflevering 5 alweer. Wat is er allemaal gebeurt, wie is er naar huis en wat is de tussenstand met de jokers en vrijstellingen?

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2022 – aflevering 5

Naam aflevering: kettingreactie
Penningmeester: Hila -> Everon krijgt het geld van Hila na haar vertrek
Afvaller: Hila
Bontjes Everon & Fresia, Kim lian & Hila.
Jokers: Laetitia, Sahil en Fresia hebben een groene vrijstelling! Everon heeft 1 jokers ( zet  er 1 in bij de test),  Fresia heeft 1 joker (zet 1 joker in!), Sahil heeft 1 joker. Laetitia zet 1 joker in.

Dat was aflevering 5


1e opdracht: uit de lucht gegrepen, max 2000euro te verdienen
Sahil en Fresia moeten eerder vertrekken dan de andere. De anderen zitten aan een ketting vast. Fresia en Sahil moeten iets naar beneden gooien. Fresia gooit iets naar Thomas, die pakt hij. Ook laetitia kan een zakje pakken. De kandidaten die vast zitten moeten zelf uitvinden hoe ze geld kunnen verdienen.  Kim Lian gaat even haarzelf insmeren met het modder.. Laetita en Thomas pakken het geld, waarbij Thomas ook de verdubbellaar heeft. Ze verdienen 750euro door Laetita en Thomas.

2e opdracht: Zwanenmeer, max 3000euro te verdienen
Kim lian gaat ineens het water in wat super onhandig lijkt, maar werkt uiteindelijk prima. De porto van Everon en Laetita doet het niet meer. Maar uiteindelijk blijke de instellingen niet goed te staan, heel apart! Thomas komt met zijn geld in ieder geval binnen. Ook Everon en Laetita en Hila en Fresia komen op tijd. En met de laatste seconde komen ook Kim en Sahil net op tijd binnen Thomas heeft 47euro opgehaald. Ze verdienen 800 euro deze opdracht.

3e opdracht: Tijdsbeeld, max2000 euro te verdienen.
Door Kim lian kiezen ze voor 2000euro in plaats van 200euro per beeld goed. Echt een groot risico als je bekijkt wat ze al hadden kunnen verdienen deze aflevering. Ze waren niet bang dat ze iets fout hadden, maar of ze gestraft zouden worden over de gebroken vleugel van de adelaar. Maar ze verdienen toch 2000euro!

Mijn hoofdverdachten op dit moment:
– Kim Lian (ik zit in een tunnel!)
– Everon
– Thomas

Wie verdenk jij na het zien van deze aflevering?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.