Wie is de mol 2022 | aflevering 4

wie is de mol

Wat een mooie aflevering van Wie is de Mol 2022! De 8 kandidaten en 1 mol deden een aantal opdrachten en er zijn vrijstellingen in het spel! Benieuwd wat er allemaal is gebeurt en wat mijn terugblik op alle afgelopen aflevering is?

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Een terugblik naar aflevering 1, 2 en 3

Na een aantal aflevering wil ik terugblikken op de afleveringen ervoor. Nu je weet welke personen zijn afgevallen, kun je kijken naar wat je opviel bij de vorige afleveringen.

Alle hints van alle vorige afleveringen op een rij:
– Het shirt van Everon (Bird 33) en de tijd waarop ze de tablet moeten stop zetten 11.22uur 11+22=33 = Everon
– Daarnaast heeft de vlag van Albanie ook een vogel. Die vogel heeft 2 gezichten en dat heeft de mol ook! Hint naar Everon?
– Kim lian die uit de fles in afl 2 drinkt, terwijl die fles zo vol mogelijk moet zitten!
– Thomas prikt al ballonnen kapot tijdens zijn oefen ronde. Dat kost geld!
– Sahil die bij afl 3 niet al het geld uit zijn kistje bij het lasergamen inleverde.
– Hila koopt voor 1500euro de 50% kans op de zwarte vrijstelling. Dat is wel 1500euro uit de pot!
– Kim lian had de perfecte outfit aan bij het lasergame, had ze voorkennis?
– Kim lian staat altijd in het midden bij de fotos en opdrachten.

Wie is de mol 2022 – aflevering 4

Naam aflevering: Stemmen
Penningmeester: Hila
Afvaller: Arno
Bontjes Everon & Fresia, Kim lian & Hila.
Jokers: Laetitia, Sahil en Fresia hebben een groene vrijstelling! Everon heeft 2 jokers (daarvan zet hij er 1 in bij de test), Thomas heeft 2 jokers (zet beide jokers in), Fresia heeft 2 joker (zet 1 joker in!), Sahil heeft 1 joker (de andere had hij aan Arno gegeven).

Dat was aflevering 4

1e opdracht:  Luidsprekers, max 2000euro te verdienen
Mollen was niet heel lastig bij deze opdracht, want het galmt extreem! Sahil is de eerste die allerlei woorden door elkaar gaat roepen. Bij de biecht van Arno kijkt hij weer niet in de camera maar naar beneden. Laetitia had wel een cijfer kunnen horen maar weet hem niet meer. Kim lian daarentegen noemt 134 waardoor er in ieder geval 150 euro in de pot komt.

2e opdracht: Hoog spel spelen, max 2000euro te verdienen
Fresia en Everon gaan als eerste. Fresia doet de jokers in het doosje op zijn kop en het geld in afdalen. Everon gaat met zijn hoofd omlaag naar beneden. Daarna gaan Kim lian en Hila. Kim legt de jokers in het gewoon naar beneden kistje. Hila gaat met haar hoofd naar beneden, ze verdient 250euro voor de pot. Sahil en Arno gaan daarna, hij gaat ook met zijn hoofd eerst hij krijgt daarmee helemaal niets. Dan gaan Laetitia en Thomas, hij is wel 3x van gedachten veranderd maar gaat toch. Hij krijgt daarmee 2 jokers. Leatitia gaat onderste boven, Kim Lian ook, Fresia ook, Sahil ook. Kim lian verdient geld, Fresia krijgt 2 jokers, Laetitia krijgt 250euro, Sahil krijgt ook 2 jokers. Het gekke is dat er maar 500euro in de pot komt, maar Kim lian heeft de 250 euro nog in haar zak en zegt nog niks.

3e opdracht: Huis(ont)houden, max 2000euro te verdienen.
Everon heeft een tactiek met dit spel, hij gaat op uurwerk dingen vertellen (heel slim!). Kim lian en laetitia daarentegen doen een gezellig theekransje in het huis. Sahil en Fresia hebben niets geleerd waardoor ze ook helemaal niets weten, ze doen alles op de gok. Kim lian en laetitia hebben er 3 goed, Fresia en Sahil hebben er 1 goed. Everon en Arno hebben er 4 goed, Hila en Thomas hebben er 3 goed. Totaal 11 goed waardoor ze 1100 euro  verdienen.

Mijn hoofdverdachten op dit moment:
– Kim Lian
– Everon
– Thomas

Wie verdenk jij na het zien van deze aflevering?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.