Wie is de mol 2022 | aflevering 3

wie is de mol

Wat een mooie aflevering van Wie is de Mol 2022! De 8 kandidaten en 1 mol deden in totaal opdrachten 3 en de vrijstellingen kwamen het spel in! Hoe dat is afgelopen en of de zwarte vrijstelling ook werd ingezet, dat lees je hieronder.

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2022 – aflevering 3

Naam aflevering: nietszeggend
Penningmeester: Hila
Afvaller: Welmoed
Bontjes Everon & Fresia, Laetitia & Welmoed, Kim lian & Hila.

Jokers: Thomas zet 2 jokers in bij de test, Arno zet vrijstelling in, Laetitia zet haar vrijstelling niet in! Ook Sahil en Fresia zetten hem niet in!
Jokers en vrijstellingen zijn niet geldig door ingezette zwarte vrijstelling van Hila!!

Dat was aflevering 2


Er kwamen verdacht vaak vogels in beeld. Ze hadden deze aflevering 15.500euro kunnen verdienen, maar hebben maar 740euro verdiend! Dat is echt bizar weinig, de mol is dus echt heel goed bezig geweest.

1e opdracht: net of net niet
Thomas steek direct zijn hand op bij de vraag ‘wie wil er schieten’. Thomas, Laetitia en Everon gingen schieten. Everon en kim lian schieten 250 euro in de pot. Arno doet er 1 in de -250euro. Er kwam dus niets bij qua geld. Ze konden hier 7500euro verdienen!

2e opdracht: waar rook is, is vuur
Yes de lasergame opdracht! Als eerste gaan Hila, Welmoed en Thomas. Thomas (210euro) heeft als eerste geld gepakt, maar Welmoed en Hila bleven maar weg. Die zijn afgeschoten.
Als 2e team gaan kim lian, everon en fresia. Kim lian lijkt zich er wel op gekleed te hebben! Ze was hier echt heel verdacht door de porto te laten vallen die Everon voor haar moet oprapen. Niemand van hun pakt geld. Laetitia laat nog even haar geld vallen maar weet het wel binnen te halen. Sahil en Arno lijken op elkaar te hebben geschoten? Arno brengt wel geld mee, 210euro maar Sahil pakt maar 100euro, terwijl hij 3 briefjes uit de kist pakt met zeker 200euro! Ze verdienen 740euro met deze opdracht. Ze konden 2000euro verdienen.

3e opdracht: vakbondje
Omdat Hila penningmeester is, maakt ze niet kan op een vrijstelling, maar wel op een zwarte vrijstelling. (Die krijgt ze!) De rest maakt kans op een groene vrijstelling. Hila koopt 2 enveloppe weg en daarmee 1500euro uit de pot.
Laetitia en fresia hebben beide een vrijstelling. Thomas laat hem vallen bij 3 jokers, hierdoor heeft Everon niks. Welmoed en kim lian kiezen voor 1500euro. Sahil en Arno krijgen beide een vrijstelling. Ze konden 6000euro verdienen. Ondanks dat Welmoed en Kim lian kiezen voor 1500euro, Hila had al 1500euro uit de pot gehaald voor de enveloppe. Daardoor is er ook deze opdracht niets verdiend.

Mijn hoofdverdachten op dit moment:
– Kim Lian
– Everon
– Thomas

Wie verdenk jij na het zien van deze aflevering?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.