Wie is de mol 2022 | aflevering 2

wie is de mol

Wat een mooie tweede aflevering van Wie is de Mol 2022! De 9 kandidaten en 1 mol deden in totaal 3 opdrachten waaronder een hele toffe opdracht waarbij kijkers iets mochten beslissen. Helaas moest er weer iemand afvallen, maar heb ik wel een aantal hints/tips naar de mol.

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2022 – aflevering 2

Naam aflevering: Zwijgen
Penningmeester: Hila
Afvaller: Glen
Bontjes Everon+Fresia, Letitia&Welmoed
Jokers: Welmoed had nog 1 joker over uit de vorige aflevering. Daarnaast heeft Letitia 2 jokers gehad de vorige aflevering en daarvan had ze er 1 over voor deze aflevering. (dat zei ze in de aflevering!)

Dat was aflevering 2

De eerste opdracht was geweldig om te zien. Er waren behoorlijk veel verdachte acties. Bijvoorbeeld dat arno niet tegen de rest zegt dat ze van de honing af moesten blijven want dat was totaal niet handig bij alle andere tafeltjes. Ook maakte Sahil het autootjes steeds kapot? Kim lian zet letterlijk haar tanden in de taart en drinkt vervolgens ook nog eens de fles leeg die juist zo vol mogelijk moest zijn? Best wel verdacht! Arno probeert met zijn honing handen de balletjes te gooien, terwijl iedereen zich kan bedenken dat dat echt niet gaat lukken! Zonde van al dat geld wat weggegooid wordt. Bij de eerste opdracht kon er 2500euro verdiend worden, er is uiteindelijk maar 310euro verdiend. Dat is echt wel heel erg weinig terug ze best tevreden waren. De mol heeft dus meer dan 2000euro uit de pot weten te halen.
Bij de 2e opdracht werd er 90 euro van het bedrag af gehaald omdat Thomas in zijn oefen ronde al ballonnen kapot maakte. Spreken is zilver, zwijgen is goud. Heeft de mol een gouden ballon doorgeprikt? Dat zou kunnen wijzen naar Kim lian, Sahil en Arno en Everon.
De laatste opdracht had alles te maken met foto’s. Daar vond ik vooral Kim Lian opvallend omdat ze al weg wil rennen voordat ze echt goed naar de foto heeft kunnen kijken. Daarnaast vond ik de opmerking van Sahil met ik lijk op die man op de foto wel heel verdacht. Hij lijkt er inderdaad op. Ver gelijken is de titel van deze opdracht. Dat is echt in de richting van Sahil.
De titel was zwijgen, Fresia heeft van ontbijt tot het einde van de opdracht gezwegen. Arno kijkt echt amper in de camera, ook wel apart!

Mijn hoofdverdachten op dit moment:
– Kim Lian
– Welmoed
– Sahil

Wie verdenk jij na het zien van deze aflevering?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.