Wie is de mol 2022 | aflevering 1

wie is de mol

Wat een mooie eerste aflevering van Wie is de Mol 2022! De 10 kandidaten en 1 mol deden in totaal 3 opdrachten waaronder een hele toffe opdracht waarbij kijkers iets mochten beslissen. Helaas moest er al gelijk iemand afvallen, maar heb ik wel een aantal hints/tips naar de mol.

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2022 – aflevering 1

Naam aflevering: De tijd zal het leren
Penningmeester: Hila
Fresia had heel graag penningmeester willen zijn, maar er werd gestemd en Hila krijgt 6 stemmen waardoor ze de meerderheid heeft.
Afvaller: Suzanne, zij krijgt van de mol een briefje waarop een uitnodiging staat voor een gemaskerd bal. Die zou plaats vinden op 16 september om 19.00 en heet ‘de ontmaskering’.

Jokers: Welmoed schijnt 5 jokers gepakt te hebben in het eerste spel, maar levert er maar 2 in. Dus ze heeft er nog 3 voor de test. Ze zet tijdens de test sowieso 1 joker in. Daarnaast heeft Letitia ook jokers gepakt. Ik dacht dat ze er 3 had en 2 heeft ingeleverd. Ze zet ook 1 joker in bij de test, maar ik weet nu zo 1.2.3 niet of ze er nog 1 heeft. Daar kom ik volgende week nog even op terug.

Dat was aflevering 1


Wat mij gelijk heel erg opviel is dat Kim-lian gelijk wilde gaan voor het afkopen van de jokers. Er was geen twijfel, nee gelijk 1400 euro weggooien om die jokers uit het spel te hebben. Helaas (of misschien wel gelukkig) waren er nog meer jokers in het spel dan dat de kandidaten hadden gezegd. Gelijk bij het eerste spel is de eerlijkheid al weg. Daarbij vond ik Letitia en Welmoed het meest opvallend. Welmoed is bij die 2 het meest opvallend omdat ze onwijs aan het graaien was overal. De test uitslag werd op 28 augustus opgenomen (dat weten we vanwege de live stream).

Mijn hoofdverdachten op dit moment:
– Kim lian
– Welmoed
– Letitia

Wie verdenk jij na het zien van de 1e aflevering?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Wie is de mol 2022 | aflevering 1

Comments are closed.