Wie is de mol 2021 – Aflevering 9

wie is de mol

Dat was het dan, de ene laatste aflevering van Wie is de mol 2021. Volgende week weten we dan eindelijk wie de mol is. Maar eerst een terugblik op de aflevering van afgelopen zaterdag. De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2021 – aflevering 9

De laatste wie is de mol artikel van dit jaar! Maar ook de laatste waarbij we nog wat kunnen schuiven, want volgende week wordt bekend gemaakt wie de mol is! Daarom pak ik deze aflevering alle aantekeningen van het seizoen erbij en gaan we de mol kiezen aan de hand van de aantekeningen.

Naam aflevering: kaarsrecht

Penningmeester:  Rocky

Afvaller: Charlotte, zij is de afvaller.

Wie zit op wie bij de test: Charlotte zit op Renee, Rocky zit op Renee, Renee zit op Rocky.

Hints


Charlotte wil steeds verder bij de eerste opdracht. Rocky neemt de beslissing om verder te gaan met de mountainbikes voor €100 per stuk. Renee probeert op de touwladder omhoog te klimmen maar komt maar 1 tree omhoog. Uiteindelijk pakt charlotte daar de 300euro. Renee pakt wel 200euro bij de andere touwopdracht. Ze verdienen €1050 met deze eerste opdracht.

Er komen wel extreem veel rotsen in beeld.

Charlotte kiest ervoor niet op het aanbod van de mol in te gaan, Renee kiest wel voor het aanbod. Rocky maakt het wel open maar kiest er niet voor.

Wie ik verdenk na deze aflevering;  Renee

Wie verdenk jij na het zien van de 9e aflevering?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Wie is de mol 2021 – Aflevering 9

Comments are closed.