Wie is de mol 2021 – Aflevering 8

wie is de mol

Het einde van Wie is de Mol 2021 komt dichterbij! Want inmiddels is ook aflevering 8 geweest en weten we bijna wie de mol is. De 3 kandidaten en 1 mol deden weer hele toffe opdrachten. Helaas moest er weer iemand afvallen, maar heb ik wel een aantal hints/tips naar de mol.

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2021 – aflevering 8

Naam aflevering: in een klap

Penningmeester: Splinter is penningmeester.

Afvaller: Splinter

Jokers: Splinter zette 2 jokers in tijdens de test, renee zette 3 jokers in, charlotte zette 2 jokers in.

Wie zit op wie bij de test: Charlotte zit op Renee, Rocky zit op Renee.

Hints


1e opdracht kiezen charlotte en rocky voor de lucht. Renee wil graag op de grond blijven. Als mol kun je het meeste bereiken op de grond.
Rocky doet het erg goed in de lucht, charlotte daarintegen hoort de eerste helft van de aanwijzingen niet. Helaas is de opdracht mislukt op maar 5 stukjes. Er is geen geld verdiend.

Waar was Rocky toen de rest aan tafel over de pot aan het praten waren?

Bij de opdracht met het rad:
Renee pakt 2 jokers, Charlotte pakt de -2000€ omdat ze splinter toch niet vertrouwd.
Rocky pakt 2 jokers voor charlotte. Ze kon charlotte dus niet vertrouwen.
Splinter heeft 2x geweigerd en moet een 3e keer draaien, nu pakt ie een joker voor renee.

Wat ik vooral heel opvallend vind is dat Charlotte echt extreem haar best doet om als mol gezien te worden. Totaal heeft ze al gezorgd voor 7000 euro uit de pot! Echt extreem veel voor een kandidaat! Of is ze toch de mol en doet ze het express zo opvallend?

Wie ik verdenk na deze aflevering;  Renee

Wie verdenk jij na het zien van de 8e aflevering?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.