Wie is de mol 2021 – Aflevering 7

webshop natural blooming

Wat een mooie aflevering weer van Wie is de Mol 2021! De 4 kandidaten en 1 mol deden in totaal 3 opdrachten waaronder een hele toffe opdracht met muziek uitbeelden! Helaas moest er weer iemand afvallen, maar heb ik wel een aantal hints/tips naar de mol.

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2021 – aflevering 7

Naam aflevering: aanwijzing

Penningmeester: Splinter is penningmeester.

Afvaller: Marije

Jokers: Splinter heeft nog steeds 2 jokers.

Hints


Splinter vind het erg moeilijk om de cijfer combinaties te onthouden, charlotte helpt ook niet mee om dit makkelijker te maken (zij gaf de codes door) en ze geeft ook nog eens een verkeerde code door aan splinter. Hierdoor zijn er meer dan 80 kledingstukken te weinig naar boven gehaald, wat onwijs veel is! Rocky lijkt ook heel overtuigd dat er geen codes meer in de stenen zitten, terwijl Marije even later nog meer codes uit de stenen haalt.

Bij de opdracht met zinnen maken maakte Charlotte de enige goede zin, namelijk: Jullie weten dat Marije de mol is. De rest van de zinnen kloppen niet en zijn dus ook afgekeurd.

Wie ik verdenk na deze aflevering;  Charlotte en Rocky.

Wie verdenk jij na het zien van de 7e aflevering?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.